GOSSIP

Η κόρη του Michael Jackson μόλις «έσπασε τη σιωπή της»

Η κόρη του Michael Jackson μόλις «έσπασε τη σιωπή της»

Τελικά η απόγονος του Jackson έχει πολλά να… πει.

Το όνομα των Jacksons είναι ένα όνομα αρκετά… βαρύ και αυτό είναι κάτι που πρέπει να παραδεχθείς. Ο βασιλιάς της pop έχει αφήσει πίσω του τεράστια ιστορία και όχι μόνο. Οι απόγονοι του φαίνεται ότι κουβαλούν στις πλάτες τους την τεράστια μουσική επιτυχία του, αυτό όμως δεν τους εμποδίζει από το να κάνουν τα δικά τους βήματα.

Το τρανταχτό παράδειγμα των παραπάνω είναι η 22χρονη κόρη του Michael, Paris Jackson, η οποία όχι μόνο... σπάει τη σιωπή της, αλλά προκαλεί τεράστια εντύπωση στο κοινό με το ταλέντο και τις ικανότητές της.

Είναι γνωστό ότι ακολουθεί τα βήματα του πατέρα της επιλέγοντας όμως ένα εντελώς αντίθετο μουσικό μονοπάτι από εκείνο του Michael. Τα μουσικά ερεθίσματά της αγγίζουν τις althenative flok μελωδίες και αν μας ρωτάς, της ταιριάζουν απόλυτα.

Λοιπόν ήρθε η ώρα να ακουστεί δυνατά για αυτό κυκλοφορεί το «Wilted» το πρώτο της album με τραγούδια γραμμένα από την ίδια. Μάλιστα ένα από τα κομμάτια που έχει ξεχωρίσει είναι εκείνο με τον τίτλο «Let Down» το οποίο πρέπει να σου πούμε ότι έχει περισσότερα από 1 εκ. αναζητήσεις σε Παγκόσμιο επίπεδο.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Πολεμική Αεροπορία: «Κλείδωσαν» τα F-35 για την Ελλάδα - Τουλάχιστον 18 μαχητικά ζητά η Αθήνα