GOSSIP

Τσαλιγοπούλου: «Έχω ξεχάσει να...τραγουδάω, είχα πολλά σχέδια»

Τσαλιγοπούλου: «Έχω ξεχάσει να...τραγουδάω, είχα πολλά σχέδια»

Στην εκπομπή «Φλερτ» φιλοξενήθηκε μέσω skype η Ελένη Τσαλιγοπούλου.

Η ερμηνεύτρια και η παρέα της βρίσκονται στη Νάουσα με αφορμή τη νέα ενότητα «Παράθυρο στην Ελλάδα».

Η τραγουδίστρια βρέθηκε στον τόπο καταγωγής της πριν το lockdown και τελικά με την εξέλιξη της πανδημίας έχει μείνει εκεί, κοντά στη μητέρα της αλλά έχοντας παρέα σπουδαίους της συνεργάτες.

«Η αλήθεια είναι πως στις μικρές επαρχίες το επίπεδο ζωής είναι πολύ καλύτερο. Ακόμη και σε αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές που όλοι περνάμε φαίνονται κάπως λίγο πιο φωτεινές. Εγώ γεννήθηκα εδώ και ήρθα να δω τη μανούλα μου. Ήρθα να μείνω στη Νάουσα για μια εβδομάδα και τελικά είμαι εδώ… δεν ξέρω κι εγώ για πόσο ακόμη αφού το μέλλον μας είναι θολό. Το απολαμβάνω όμως γιατί είμαι μαζί με σπουδαίους συνεργάτες και όχι μόνο αφού υπάρχει η φιλία. Μια φιλία που κρατάει εδώ και χρόνια και μπορούμε να έχουμε ουσιαστικό διάλογο», είπε και συνέχισε:

«Για αυτό το χειμώνα είχα τα πιο ωραία μου σχέδια να πραγματοποιήσω και δεν ξέρω αν θα είναι εφικτό. Το σχέδιο μου και το όνειρό μου εδώ και πάρα πολλά χρόνια είναι να κάνω έναν αφιερωματικό δίσκο στον Απόστολο Καλδάρα και θα παίζαμε κιόλας με ένα τρελό κουαρτέτο στο Σταυρό του Νότου τις Δεύτερες με μια καταπληκτική ομάδα, ένα εξαιρετικό λαϊκό ρεσιτάλ με λαϊκά τραγούδια στα οποία τίποτα δεν θα γίνει από όλο αυτό. Τίποτα… Θέλω να τραγουδήσω», είμαι με θυμό και παράλληλα πολύ συγκινημένη.

Δες όλα όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί από την εκπομπή της ΕΡΤ.