GOSSIP

Συγκινεί ο Γιάννης Καλλιάνος: «Ο Θεός να βοηθήσει να γίνει γρήγορα καλά ο πατέρας μου»

Συγκινεί ο Γιάννης Καλλιάνος: «Ο Θεός να βοηθήσει να γίνει γρήγορα καλά ο πατέρας μου»

Ο Γιάννης Καλλιάνος και η σύντροφός του Χάρις Δαμιανού μίλησαν στην εφημερίδα ON time και τη Σάσα Σταμάτη για τα πρώτα Χριστούγεννα που θα περάσουν μαζί ως αρραβωνιασμένοι.

Επίσης, ο μετεωρολόγος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε στον πατέρα του, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, λόγω ενός χρόνιου προβλήματος υγείας.

«Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά για όλους τους ανθρώπους λόγω της καραντίνας και της εξάπλωσης του ιού που μας ταλαιπωρεί από τον περασμένο Μάρτιο. Εύχομαι υγεία, αγάπη, ευτυχία και ισορροπία για όλον τον κόσμο και μακάρι γρήγορα να βρεθεί το κατάλληλο εμβόλιο και η σωστή φαρμακευτική αγωγή ώστε να γυρίσουμε σταδιακά σε μια ομαλή κατάσταση», είπε ο Γιάννης Καλλιάνος στην ΟΝ time και τη Σάσα Σταμάτη.

Και πρόσθεσε: «Είναι τα πρώτα Χριστούγεννα που περνάμε μαζί με τη Χάρις ως αρραβωνιασμένοι και οφείλω να σας πω ότι ζούμε πολύ ευχάριστες στιγμές. Στολίσαμε το σπίτι μας, μαγειρεύουμε μαζί καθημερινά, συζητάμε με τις ώρες, βλέπουμε ταινίες, αλλά και παράλληλα ασχολούμαστε έντονα με τις δουλειές μας, εγώ με τα κοινοβουλευτικά μου καθήκοντα και τη Μετεωρολογία και η Χάρις με τη Δερματολογία ως ειδικευόμενη ιατρός. Εύχομαι για όλες και όλους ό,τι πραγματικά επιθυμούν με υγεία πάνω απ’ όλα. Επίσης, μακάρι ο Θεός να βοηθήσει και να γίνει γρήγορα καλά ο πατέρας μου, ο οποίος νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες στον “Ευαγγελισμό” λόγω χρόνιου προβλήματος υγείας».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Έρχονται τέσσερα αυστηρά μέτρα – Φόβος για νέο κύμα της πανδημίας τον Ιανουάριο