GOSSIP

Soul Train Awards 2020: Ο μεγάλος νικητής και όσοι ξεχώρισαν

Soul Train Awards 2020: Ο μεγάλος νικητής και όσοι ξεχώρισαν

Με λίγα λόγια είναι ο αγαπημένος καλλιτέχνης του 2020.

Πολλοί καλλιτέχνες ξεχώρισαν το βράδυ της απονομής βραβείων Soul Train Awards 2020 ωστόσο πολλοί ήταν και εκείνοι που κέρδισαν τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις τους. Η βράβευση έγινε την Κυριακή 29 Νοεμβρίου και το όνομα του νικητή φιγουράρει παντού.

H H.E.R. ήταν η κορυφαία υποψήφιος της φετινής χρονιάς στα Soul Train Awards, με οκτώ υποψηφιότητες, ενώ δεύτερος έρχεται ο Brown με επτά. Επίσης το ντεμπούτο album του Summer Walker, το «Over It» το οποίο έφτασε στο Νο 2 του Billboard 200, κέρδισε το άλμπουμ της χρονιάς.

Η Megan Thee Stallion με το «Savage» έφτασε στο Νο. 1 στο Hot 100 με το remix με την Beyonce και κέρδισε το βραβείο ρυθμού.

Αξίζει φυσικά να αναφέρουμε και ότι η Beyoncé μοιράστηκε το βραβείο «Video της χρονιάς» για το «Brown Skin Girl» με την οκτάχρονη κόρη της, καθώς και τους Saint Jhn & Wizkid. Αυτό το video είναι επίσης υποψήφιο για Grammy για καλύτερο music video.

Ο Chris Brown ήταν ο κορυφαίος νικητής στα Βραβεία Soul Train 2020. Ο Brown κέρδισε τέσσερα από τα 12 βραβεία που παρουσιάστηκαν, συμπεριλαμβανομένου του καλύτερου ανδρικού καλλιτέχνη R & B / soul. Το «Go Crazy» η συνεργασία του Brown με τον Young Thug, κέρδισε τρία βραβεία, συμπεριλαμβανομένου του τραγουδιού της χρονιάς.