GOSSIP

Στο νοσοκομείο ο Τζορτζ Κλούνεϊ - Τι συνέβη

Στο νοσοκομείο ο Τζορτζ Κλούνεϊ - Τι συνέβη
ASSOCIATED PRESS

Στο νοσοκομείο χρειάσθηκε να διακομισθεί ο Τζορτζ Κλούνεϊ, μετά την απώλεια περίπου 11 κιλών για τις ανάγκες του ρόλου του στην ταινία “Midnight Sky”.

«Νομίζω ότι προσπαθούσα πολύ σκληρά για να χάσω το βάρος γρήγορα και μάλλον δεν φρόντιζα τον εαυτό μου», δήλωσε ο 59χρονος ηθοποιός, σύμφωνα με την Daily Mail.

«Χρειάστηκαν μερικές εβδομάδες για να γίνω καλά και ως σκηνοθέτης δεν είναι τόσο εύκολο γιατί χρειάζεσαι ενέργεια», είπε ο Clooney στη The Daily Mirror.

Ο Χολιγουντιανός αστέρας διαγνώσθηκε με παγκρεατίτιδα, κατάφερε όμως να αναρρώσει πολύ γρήγορα και να πάρει εξιτήριο μετά από τέσσερις ημέρες.

Ωστόσο, η απώλεια βάρους δεν ήταν η μόνη αλλαγή που έκανε ο επιτυχημένος ηθοποιός για το ρόλο. «Άφησα μια μεγάλη άσχημη γενειάδα και στον γιο μου άρεσε γιατί έκρυβε πράγματα σε αυτό», αποκάλυψε ο ηθοποιός.

«Αλλά η σύζυγός μου και η κόρη μου ήταν πολύ χαρούμενες όταν το έκοψα γιατί ήταν πολύ δύσκολο να βρω ένα πρόσωπο κάτω από όλο αυτά τα χάος», τόνισε ο Κλούνεϊ.

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ στην ταινία “Midnight Sky” -την οποία επίσης σκηνοθετεί- υποδύεται τον αστροναύτη Augustine Lofthouse, ο οποίος πάσχει από καρκίνο.

Το Midnight Sky βασίζεται στο μυθιστόρημα Good Morning, Midnight της Lily Brooks-Dalton και επίσης πρωταγωνιστούν οι Felicity Jones και David Oyelowo.

Η ταινία ακολουθεί έναν μοναχικό επιστήμονα στην Αρκτική μετά από μια παγκόσμια καταστροφή καθώς αγωνίζεται να επικοινωνήσει με ένα πλήρωμα αστροναυτών με την προειδοποίηση να μην επιστρέψει στη Γη.

Το Midnight Sky έχει προγραμματιστεί να βγει στις 23 Δεκεμβρίου στο Netflix.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Απόκοσμες εικόνες στην Αθήνα – Το σπάνιο φαινόμενο που «έβαψε» κόκκινο τον ουρανό