GOSSIP

«Βόμβα» από τον Σπύρο Μπιμπίλα: Έχουμε καταγγελίες για 10 πρόσωπα (video)

«Βόμβα» από τον Σπύρο Μπιμπίλα: Έχουμε καταγγελίες για 10 πρόσωπα (video)

Στο «Πρωινό» μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας για τις καταγγελίες ηθοποιών για παρενόχληση και κακοποίηση στον εργασιακό χώρο, οι οποίες πληθαίνουν.

Ο ασκός του Αιόλου έχει ανοίξει την τελευταία εβδομάδα στο χώρο της υποκριτικής, με συνεχείς καταγγελίες από ηθοποιούς κατά συναδέλφων τους, για λεκτική, ψυχολογική και σωματική βία.

Το πρωί της Δευτέρας (1/2), στην εκπομπή «Το Πρωινό» βρέθηκε καλεσμένος ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας. Ο ίδιος αποκάλυψε μεταξύ άλλων πόσες καταγγελίες ηθοποιών έχει δεχθεί μέχρι στιγμής στο Σωματείο.

«Αυτή τη στιγμή έχουμε καταγγελίες για δέκα πρόσωπα. Είναι άνδρες. Γυναίκες και άνδρες έχουν καταγγείλει αυτά τα πρόσωπα για κάθε είδους βία και σεξουαλική παρενόχληση. Εμείς ως Σωματείο δεν θα βγούμε να καταγγείλουμε επωνύμως κανέναν. Εμείς συνιστούμε στα μέλη μας να μην βγαίνουν στα παράθυρα, να μην γράφουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γιατί μπορεί να φέρουν μηνύσεις. Ο κάθε άνθρωπος έχει το τεκμήριο της αθωότητας», ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αττική και μεταλλάξεις ανησυχούν κυβέρνηση, ειδικούς - Και νέα μέτρα αν χρειαστεί