GOSSIP

Μπραντ Πιτ: Κέρδισε την κοινή επιμέλεια των παιδιών με την Αντζελίνα Τζολί

Αντζελίνα Τζολί Μπραντ Πιτ
AP

Την κοινή επιμέλεια για τα παιδιά του με την Αντζελίνα Τζολί εξασφάλισε ο Μπραντ Πιτ, μετά από μακρά δικαστική μάχη

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός βρίσκεται σε νομική κόντρα με την πρώην σύζυγό του για την επιμέλεια των έξι παιδιών τους.

Ο Τζον Όυντερκερκ, ένας ιδιώτης δικαστής που προσελήφθη από το πρώην ζευγάρι για την επίβλεψη της υπόθεσης, κατέστησε σαφείς τις σκέψεις του σε μια πρόσφατη απόφαση μετά από μήνες μαρτυριών -που περιλάμβαναν και συνεντεύξεις από ειδικούς στα παιδιά των Τζολί-Πιτ, καθώς και σε ανθρώπους του κοντινού τους περιβάλλοντος.

«Έχει υπάρξει σημαντική αλλαγή στις συμφωνίες περί επιμέλειας βάσει της εξαιρετικά λεπτομερούς απόφασης του δικαστή» αναφέρει πηγή με γνώση της υπόθεσης στο pagesix.com.

«Ο Μπραντ προσπαθούσε να αποκτήσει περισσότερο χρόνο με τα παιδιά του, και ήταν σαφές πως η Άντζι έκανε ό,τι μπορούσε για να το αποτρέψει αυτό».

Σύμφωνα με το Associated Press, στα νέα δικαστικά έγγραφα που κατέθεσε η Αντζελίνα Τζολί αναφέρεται πως ο δικαστής «αρνήθηκε να ακούσει τους ανηλίκους, αποκλείοντας λανθασμένα τις αποδείξεις της που σχετίζονται με την υγεία, την ασφάλεια και την ευημερία των παιδιών, αποδείξεις κρίσιμης σημασίας για τα επιχειρήματά της».

Άλλη πηγή, επίσης με γνώση της υπόθεσης, τόνισε πάντως πως πρόκειται για «προσωρινή απόφαση» προσθέτοντας πως η Τζολί συνεχίζει τη νομική μάχη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στα Χανιά: Νεκρό το κορίτσι που είχε χαθεί – Βρέθηκε στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων