GOSSIP

Διάσημος ηθοποιός κατηγορείται για sexting σε 13χρονο κορίτσι

Ηθοποιός σεξουαλική παρενόχληση
Pixabay

Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη βρίσκεται ο πρώην πρωταγωνιστής της Disney, Kyle Massey, καθώς κατηγορείται για αποστολή πορνογραφικού υλικού σε ένα 13χρονο κορίτσι

Ο ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από εφηβική σειρά «It’s So Raven», κατηγορείται ότι έστελνε φωτογραφίες σεξουαλικού περιεχομένου στην ανήλικη, από τον Δεκέμβριο του 2018 ως και τον Ιανουάριο του 2019. Η αγωγή είχε ήδη κατατεθεί εναντίον του από το 2019, όμως η έρευνα ξεκίνησε μόλις πρόσφατα.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο 29χρονος Kyle Massey φέρεται όλο αυτό το διάστημα να έστελνε στην 13χρονη τόσο φωτογραφίες όσο και βίντεο με σεξουαλικό περιεχόμενο. Ο ίδιος έπρεπε να εμφανιστεί τη Δευτέρα στο Δικαστήριο King Country Criminal Court της Ουάσινγκτον, προκειμένου να ακούσει την απόφαση του δικαστηρίου. Ωστόσο, δεν παρέστη στο δικαστήριο.

Η απόφαση ορίζει αποζημίωση ύψους 1,5 εκατ. δολαρίων στην ανήλικη για «αποστολή πολυάριθμων σεξουαλικών μηνυμάτων, εικόνων και βίντεο μέσω Snapchat» και απαγόρευση στον ηθοποιό να έρθει σε επαφή με ανήλικους, χωρίς την παρουσία κάποιου ενήλικα. Επιπλέον, θα χρησιμοποιεί το Διαδίκτυο μόνο με ένα σύστημα παρακολούθησης του υπολογιστή του, προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε σεξουαλική επικοινωνία με ανήλικα, όπως μεταδίδει το eonline.com.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μαϊάμι: Νεκρός ο 21χρονος Έλληνας φοιτητής στο κτήριο που κατέρρευσε