GOSSIP

Έλον Μασκ - Grimes: Χώρισαν μετά από τρία χρόνια ο «Mr.Tesla» και η τραγουδίστρια

Έλον Μασκ - Grimes: Χώρισαν μετά από τρία χρόνια ο «Mr.Tesla» και η τραγουδίστρια
AP IMAGES

Έλον Μασκ - Grimes: Ο δαιμόνιος επιχειρηματίας και η Καναδή τραγουδίστρια δεν είναι πλέον ζευγάρι, όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος.

Ο Έλον Μάσκ και η σύντροφός του Grimes χώρισαν μετά από τρία χρόνια, όπως αναφέρει η Page Six της New York Post.

Ο ιδρυτής της Tesla επιβεβαίωσε ότι εκείνος και η Καναδή τραγουδίστρια είναι «μισοχωρισμένοι», ωστόσο η σχέση τους παραμένει καλή ενώ έχουν αποκτήσει και ένα αγοράκι το οποίο είναι ενός έτους γιου και το έχουν ονομάσει X Æ A-Xii.

«Είμαστε μισοχωρισμένοι, αλλά εξακολουθούμε να αγαπιόμαστε, να βλέπουμε ο ένας τον άλλον συχνά και η σχέση μας να παραμένει εξαιρετική», δήλωσε ο Μασκ.

«Κυρίως η δουλειά μου στο SpaceX και στην Tesla απαιτεί να είμαι κυρίως στο Τέξας ή να ταξιδεύω στο εξωτερικό και η δουλειά της είναι κυρίως στο Λος Άντζελες. Μένει μαζί μου τώρα και το Baby X βρίσκεται στο διπλανό δωμάτιο», συμπλήρωσε ο δισεκατομμυριούχος.

Το ζευγάρι του έδωσε το, τουλάχιστον ασυνήθιστο, όνομα X Æ A-Xii. (το σύμβολο Æ αντιστοιχεί στην «τέφρα» δηλαδή Ash, το Χ προέρχεται από το αρχικό γράμμα του ονόματος Xavier, ενώ το A-12 αναφέρεται στο υπερηχητικό κατασκοπευτικό αεροσκάφος της Lockheed , γνωστότερο ως Archangel δηλαδή Αρχάγγελος - Xavier Ash Archangel).

Να σημειωθεί πως ο Μασκ έχει πέντε γιους από τον πρώτο του γάμο αλλά και τρία διαζύγια, το ένα μάλιστα... διπλό, από την ηθοποιό Talulah Riley.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Σαββατοκύριακο με ζέστη μετά τις βροχές και την πτώση της θερμοκρασίας

Πώς συνελήφθη Έλληνας διακινητής μεταναστών με υπερπολυτελές τζιπ

Big Brother: Αποχώρησε το «φίδι» - Οι τρεις νέοι παίκτες που μπήκαν στο σπίτι (videos)