GOSSIP

Δέσποινα Βανδή: Ανέβασε στη σκηνή την κόρη της και τραγούδησαν μαζί (vids)

Δέσποινα Βανδή: Ανέβασε στη σκηνή την κόρη της και τραγούδησαν μαζί
Μοναδικές στιγμές έζησαν οι θεατές στο Κατράκειο
Youtube/Screen grab

Η Δέσποινα Βανδή ξεκίνησε το καλοκαιρινό μουσικό ταξίδι της το βράδυ της Τετάρτης (8/6) από το Κατράκειο Θέατρο στην Νίκαια.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Θεοφάνους, ένωσαν χθες βράδυ τις δυνάμεις τους στο Κατράκειο θέατρο στη Νίκαια και χάρισαν μοναδικές στιγμές στους θεατές. Μάλιστα, μία από τις στιγμές που θα θυμούνται οι θεατές ήταν όταν η Μελίνα Νικολαΐδη ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε με την μητέρα της το «Αντικριστά», που έχει ερμηνεύσει η Γλυκερία και ο Κώστας Μακεδόνας.

«Το παιδί μου έχει υπέροχη φωνή. Στα ελληνικά δεν έχει δοκιμαστεί, ξέρεις όλα αυτά τα πιτσιρίκια από Ariana Grande και πάνω. Μου λέει όμως μαμά πόσο μου αρέσει ένα τραγούδι του κ. Θεοφάνους. Της είπα θες να το δοκιμάσουμε μαζί; Να έρθεις στο Κατράκειο;» ανέφερε η Δέσποινα Βανδή στον μουσικοσυνθέτη και η Μελίνα Νικολαΐδη ανέβηκε στη σκηνή.

Δείτε το βίντεο:

Η Δέσποινα Βανδή τραγούδησε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της στη σκηνή του Κατράκειου.

Την ίδια στιγμή, στα παρασκήνια της συναυλίας βρέθηκαν ο σύντροφος της Δέσποινας Βανδή, Βασίλης Μπισμπίκης και ο καλός τους φίλος, Μανώλης Κονταρός. Η τραγουδίστρια ανέβασε μάλιστα και μια φωτογραφία στο Instagram αναφέροντας χαρακτηριστικά «Υπέροχο φινάλε. Σας ευχαριστούμε».