GOSSIP

Αντζελίνα Τζολί: «Ροκάρει» με την κόρη της Σιλό στη συναυλία των Maneskin (vids)

Αντζελίνα Τζολί: «Ροκάρει» με την κόρη της Σιλό στη συναυλία των Maneskin
Τη συναυλία παρακολούθησαν πάνω από 70.000 άτομα
Twitter/Screen grab

Στη συναυλία των Maneskin, στη Ρώμη, βρέθηκαν η Αντζελίνα Τζολί με την κόρη της Σιλό

Η Αντζελίνα Τζολί παρακολούθησε από κοντά τη συναυλία των Maneskin στη Ρώμη, μαζί με την 16χρονη κόρη της Σιλό, το βράδυ του Σαββάτου (9/7). Όπως ήταν φυσικό, η σταρ του Χόλιγουντ δεν πέρασε απαρατήρητη, με τα social media να κατακλύζονται από φωτογραφίες και βίντεο με μαμά και κόρη να απολαμβάνουν τις επιτυχίες του συγκροτήματος.

Η διάσημη ηθοποιός βρίσκεται στην ιταλική πρωτεύουσα για τα γυρίσματα της ταινίας «Without Blood».

Μαμά και κόρη ήταν ντυμένες στα μαύρα ενώ τραγούδησαν πολλές από τις επιτυχίες των περσινών νικητών της Eurovision. Τη συναυλία παρακολούθησαν πάνω από 70.000 άτομα.

Τα κεντρικά δελτία ειδήσεων της ιταλικής δημόσιας τηλεόρασης Rai, σε συνδέσεις τους με το Τσίρκο Μάσιμο, έδειξαν, ότι η συντριπτική πλειονότητα των θεατών άκουσε τα τραγούδια του ιταλικού ροκ - ποπ συγκροτήματος χωρίς να έχει λάβει κανένα μέτρο προστασίας: ούτε χρήση μάσκας ούτε τήρηση αποστάσεων ασφαλείας.

«Έχουμε μάσκα, αλλά δεν την φοράμε διότι κάνει ζέστη και δεν βολεύει», ήταν μια από τις συχνότερες απαντήσεις στην ερώτηση των δημοσιογράφων σχετικά με την ανάγκη «θωράκισης» κατά της συνεχούς αύξησης των κρουσμάτων κορονοϊού.