GOSSIP

Η Ευγενία Δημητροπούλου μίλησε για την υιοθεσία της κόρης της: «Έχω ενοχές, κάνω προσπάθειες»

Η Ευγενία Δημητροπούλου μίλησε για την υιοθεσία της κόρης της: «Έχω ενοχές, κάνω προσπάθειες»
Η Ευγενία Δημητροπούλου
Glomex

Η Ευγενία Δημητροπούλου μίλησε για την υιοθεσία της κόρης της και την μητρότητα.

H ηθοποιός Ευγενία Δημητροπούλου το μεσημέρι της Πέμπτης ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και μίλησε τόσο για την θετή κόρη της όσο και τον ρόλο της μαμάς.

Υπενθυμίζεται ότι η ηθοποιός είχε ανακοινώσει παλαιότερα με τον σύζυγό της, Στέλιο Βλατάκη, ότι υιοθέτησαν ένα κοριτσάκι από την Σιέρα Λεόνε, τη μικρή Εύα. Όπως είπε, επέλεξε να απέχει από το θέατρο φέτος, προκειμένου να μπορεί να απολαμβάνει ποιοτικό χρόνο με την κόρη της.

«Ήθελα να είμαι με το παιδί μου, να έχω τα Σαββατοκύριακα μαζί της. Δεν θέλω να της το στερήσω, ούτε να το στερηθώ εγώ. Είναι χρόνος, είναι το δέσιμο. Η κόρη μου είναι η προτεραιότητά μου. Το πάω μέρα μέρα (τη μητρότητα), έχω πολλές φορές ενοχές, ερωτηματικά και διλήμματα αν κάνω το σωστό. Είμαι τόσο χαρούμενη και ευτυχισμένη που στο τέλος της μέρας λέω θα προσπαθήσω να κάνω όσα λιγότερα λάθη αλλά δεν γίνεται», σημείωσε.

Και πρόσθεσε: «Κάνω προσπάθειες, κάνω ψυχοθεραπεία. Αυτό που μου έχει διδάξει η ζωή μέχρι στιγμής είναι να παίρνω την κάθε μέρα όπως έρχεται. Ο σύζυγός μου είναι λίγο πιο αυστηρός, δεν είμαι πάντα γλυκιά! Θα φωνάξω και εγώ. Είναι ωραία, ξαναβλέπω τον κόσμο μέσα από δύο αθώα, αγνά μάτια. Είναι καινούργιο αυτό. Σε αυτή τη φάση δεν σκέφτομαι για δεύτερο παιδί».