GOSSIP

Mente Fuerte: Αποκάλυψε το πραγματικό του όνομα - Τι είπε για την τραπ

Mente Fuerte: Αποκάλυψε το πραγματικό του όνομα - Τι είπε για την τραπ

Ο τράπερ Mente Fuerte αποκάλυψε το πραγματικό του ονοματεπώνυμο ενώ δεν δίστασε να ασκήσει κριτική στο είδος μουσικής που εκπροσωπεί.

Καλεσμένος στην εκπομπή «After Dark», με τον Θέμη Γεωργαντά, στην τηλεόραση του Open ήταν ο τράπερ Mente Fuerte. Στη διάρκεια της συζήτησης με τον παρουσιαστή, αποκάλυψε και το πραγματικό του όνομα.

Όπως είπε, επέλεξε το «Mente Fuerte» που σημαίνει «ισχυρός νους» γιατί του άρεσε. Το πραγματικό του όνομα, όμως, είναι Γιώργος Τσακμακίδης.

«Άκουγα αυτό το είδος μουσικής, τη ραπ. Η μητέρα μου άκουγε «μαύρη» μουσική. Soul, μπλουζ και όλα αυτά. Κάποια στιγμή άκουσα ένα κομμάτι δεν θυμάμαι σε ποια εκπομπή. Κόλλησα. Την άλλη ημέρα η μητέρα μου, μου έφερε το «Iron Flag». Αρχικά δεν κατάλαβα τίποτα όταν το άκουσα. Μετά «κόλλησα» με το «Η Πόλις Εάλω» των Terror X Crew», είπε στη συνέχεια για το γιατί διάλεξε αυτό το είδος μουσικής.

«Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση για την τραπ. Για να έχουν αυτή την εικόνα και την άποψη, κάποιος τους την έχει δημιουργήσει. Δεν είναι όλοι τρελοί ή όλοι λάθος. Θεωρώ λάθος να κατακρίνεται ο στίχος. Προκλητικοί στίχοι υπάρχουν και στη ροκ κα στο ρεμπέτικο. Κι εγώ δεν συμφωνώ με πολλά πράγματα. Κοιτάω τη μουσική μου, αυτά που γράφω εγώ. Δεν συμφωνώ με το πώς έχουμε καθοδηγήσει τη νεολαία μέχρι τώρα. Έχουμε πολύ λάθος πρότυπο», σχολίασε για την τραπ και την κριτική που δέχεται.