GOSSIP

Γιώργος Γιαννόπουλος: Θέλω να κοιτάζομαι στον καθρέφτη, ενοχλώ;

Γιώργος Γιαννόπουλος: Θέλω να κοιτάζομαι στον καθρέφτη, ενοχλώ;
Ο Γιώργος Γιαννόπουλος.
Glomex

Ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος μίλησε για το πάθος για τη χειμερινή κολύμβηση αλλά και για το ατύχημα που τον έστειλε στο νοσοκομείο.

O ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος με αφορμή την συμμετοχή του στη θεατρική παράσταση «Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι» παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και μίλησε τόσο για την προσωπική του ζωή όσο και την προσωπική.

«Ναι, είμαι χειμερινός κολυμβητής. Έχω πάθει μια φορά υποθερμία γιατί έκανα κουταμάρα. Δεν φταίει η θάλασσα. Όταν βγήκα έξω από τη θάλασσα έμεινα. Με πήγαν στο νοσοκομείο. Έπαθα ταράκουλο», είπε ο ηθοποιός και τόνισε πως προσέχει τη διατροφή του αλλά όχι για να έχει ένα καλό σώμα.

«Αν και αυτό είναι παρεξηγημένο. Θέλω να κοιτάζομαι στον καθρέφτη και να φαίνονται οι κοιλιακοί μου. Δικαίωμα μου δεν είναι; Ενοχλώ κάποιον;» πρόσθεσε στην συνέχεια ο Γιώργος Γιαννόπουλος.

Πλέον, ο ηθοποιός δεν καπνίζει και όπως είπε: «Κάπνιζα πάνω από τρία πακέτα τσιγάρα την ημέρα, αλλά το έχω κόψει εδώ και έντεκα χρόνια και είμαι υπερήφανος για τον εαυτό μου. Κολυμπούσα και στα πρώτα πέντε μέτρα έβγαζα μια μαυρίλα, ας το πω για να σιχαθεί και ο κόσμος, ένα πράγμα μαύρο, αυτό το χλεμπονιάρικο που λέμε και έβγαζα μια μαυρίλα που αναρωτιόμουν αν ήταν δικό μου πράγμα. Ντροπή είναι αυτό».

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος συμμετέχει και στην σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει» και όπως είπε ο ρόλος του εκεί είναι «ιδιαίτερος» και οι τηλεθεατές θα ασχολούνται μαζί του μέχρι το τέλος.

«Δεν έχω χάσει ποτέ χρήματα από δουλειά. Πάντα καταφέρνω και παίρνω αυτό που θέλω. Έχω ζήσει ευτυχισμένος με πολλές χιλιάδες ευρώ στην τσέπη ή στην τράπεζα και έχω ζήσει και με μηδέν ευρώ και κυριολεκτώ και έχω αισθανθεί ίσως και μεγαλύτερη ευτυχία», ανέφερε σε άλλο σημείο ο ηθοποιός.

Αναφερόμενος σε μια πρόσφατη συνέντευξή του που αναφέρθηκε στις «Άγριες Μέλισσες», ο Γιώργος Γιαννόπουλος ανέφερε: «Τον τελευταίο καιρό έχει αναπαραχθεί μία συνέντευξη που είπα για τις Άγριες Μέλισσες ότι είναι μια καταπληκτική και προσεγμένη δουλειά που δεν παύει να είναι μια καθημερινή δουλειά. Που η καθημερινή σειρά λέγεται σαπουνόπερα, σιγά τα ωά. Έχει γίνει τώρα μόδα η καθημερινή σειρά και εγώ σε καθημερινή θα παίξω. Κάποιοι συνάδελφοι που νομίζουν ότι είναι ποιοτικοί, οι ίδιοι εργαλειοποιούν την ιστορία της σαπουνόπερας».

Σχετικές ειδήσεις

Μέγκαν Μαρκλ: Η συμβουλή που δίνει σε όποια ηθοποιό την υποδυθεί

H Τζούλια Ρόμπερτς θέλει να παίξει σε ταινία με υπερήρωες

Βασιλική Ανδρίτσου: «Μου είπε ότι θα μπω σε μαύρη λίστα»