GOSSIP

Τριαντάφυλλος για Καρολίνα: «Πάρε την στο γάμο σου να σου πει και του χρόνου»

Τριαντάφυλλος για Καρολίνα: «Πάρε την στο γάμο σου να σου πει και του χρόνου»

«Άκουσα την Καρολίνα να λέει άλλα πράγματα, ότι δεν είναι έτσι, ότι δεν είχαν και τόσο σχέση» ανέφερε ο Τριαντάφυλλος

Στην εκπομπή του ANT1 «Πρωινό μας» μίλησε ο Τριαντάφυλλος όπου σχολίασε τα όσα διαδραματίζονται στον Άγιο Δομίνικο το τελευταίο διάστημα. Ο τραγουδιστής, μεταξύ άλλων έκανε αναφορά και στο ειδύλλιο που αναπτύχθηκε μεταξύ του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη και της Καρολίνας Καλύβα.

Όσον αφορά την Καρολίνα, η οποία προκάλεσε σκάνδαλο εν μέσω της σχέσης της με τον Μπο ο Τριαντάφυλλος είπε: «Την Καρολίνα πάρε τη στον γάμο σου να σου πει και του χρόνου. Τι για ποιο λόγο; Όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Και του χρόνου. Άκουσα την Καρολίνα να λέει άλλα πράγματα, ότι δεν είναι έτσι, ότι δεν είχαν και τόσο σχέση, δεν ξέρεις και τι να πιστέψεις τώρα. Αλλά από τη στιγμή που ο άνθρωπος λέει ότι ήταν μαζί. Είναι περίεργο».

Αναφορικά με την περίφημη καλύβα στην οποία γίνονταν οι συναντήσει των παικτών ο τραγουδιστής αποκάλυψε: «Στη συγκεκριμένη καλύβα είχα πάει πολλές φορές για να κλέψω φαγητό και να φάω. Πού να ξέρω ότι θα γίνει σουίτα ξενοδοχείου. Δεν είχα αντιληφθεί τότε παίκτες να πηγαίνουν εκεί, εκτός από τον Σάκη και τη Μαριαλένα που ήταν μαζί».

Δείτε το βίντεο:

Ο Τριαντάφυλλος μίλησε και στην εκπομπή «Super Κατερίνα» όπου έκανε δηλώσεις για την Ελευθερία Ελευθερίου σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τη σχέση του άλλοτε σύντροφό της, Μάριου Πρίαμου με την Καρολίνα: «Με την Ελευθερία μιλάμε, είμαστε πολύ φίλοι. Είμαστε σαν αδέλφια έχουμε περάσει πολλά μαζί. Είναι στενοχωρημένη με όλο αυτό το θέμα, γιατί φέρθηκε ωραία στον Μάριο. Πάει και εκείνη να παλέψει εκεί, είναι μαχήτρια, μακάρι να τα καταφέρει».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Εύη Βατίδου: Αν θα έδινα μία ευκαιρία στον Αλέξη Κούγια - Η απάντηση του ποινικολόγου

Από ξυρισμένα έως μοβ: Η κόρη της Μαγγίρα & οι άπειρες αλλαγές στα μαλλιά της

Καρολίνα: Έστειλε μήνυμα στον Μπο και την άφησε στο «διαβάστηκε»