GOSSIP

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Φουντώνουν οι φήμες για διαζύγιο 10 μήνες μετά τον γάμο της

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Φουντώνουν οι φήμες για διαζύγιο 10 μήνες μετά τον γάμο της
H Mπρίτνεϊ Σπίαρς
AP

Η διάσημη τραγουδίστρια Μπρίτνεϊ Σπίαρς αντιμετωπίζει προβλήματα στον γάμο της

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς εμφανίστηκε χωρίς τη βέρα της την Τρίτη 28 Μαρτίου εν μέσω φημών ότι εκείνη και ο σύζυγός της Σαμ Ασγκάρι αντιμετωπίζουν προβλήματα στον γάμο της γάμου.

Η 41χρονη σταρ της ποπ απαθανατίστηκε από τους παπαράτσι ατημέλητη καθώς έβγαινε από το πίσω κάθισμα ενός SUV λίγο πριν επιβιβαστεί σε ένα ιδιωτικό τζετ στο Λος Άντζελες.

Το δημοσίευμα της Daily Mail.

Η Σπίαρς αυτήν την περίοδο κάνει διακοπές στη Χαβάη με τον επί χρόνια μάνατζέρ της Cade Hudson.

Η Μπρίτνεϊ και ο 28χρονος Σαμ, παντρεύτηκαν τον περασμένο Ιούνιο μετά από πέντε χρόνια σχέσης.

Χορεύει ημίγυμνη στην παραλία

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram ένα αποκαλυπτικό βίντεο που την δείχνει να χορεύει ημίγυμνη στην παραλία.

Η 41χρονη πλέον "πριγκίπισσα της ποπ" έδειχνε να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα καθώς έκανε τα χορευτικά της. Έδειχνε χαλαρή και ευδιάθετη στον φακό.

Μαζί της στην παραλία ήταν ο επί χρόνια ατζέντης και φίλος της Κέιντ Χάντσον. Το βίντεο της Μπρίτνεϊ σε 4 ώρες έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 85.000 προβολές αν και τα σχόλια ήταν απενεργοποιημένα στην ανάρτηση.

Η νοσταλγία για τον Τζάστιν Τίμπερλέϊκ και η....ψυχρολουσία του συζύγου της

Ο σύζυγος της Μπρίτνει, Σαμ Ασγκάρι μοιράστηκε ένα βίντεο με τον εαυτό του να κάνει μπάνιο σε πάγο την Τετάρτη, μια μέρα αφότου η ποπ σταρ έγινε πρωτοσέλιδο για τις νύξεις της με την προηγούμενη σχέση της, τον Τζάστιν Τίμπερλέικ. Ο 28χρονος Ασγκάρι μοιράστηκε ένα κλιπ στα stories του στο Instagram, όπου εμφανίζεται να χρησιμοποιεί μια συσκευή που ονομάζεται Ice Barrel και να το γεμίζει με νερό, πάγο και αλάτι, ανακατεύοντάς το με το χέρι του πριν μπει στο βαρέλι.

Η σύζυγος της βραβευμένης με Grammy τραγουδίστριας, η οποία αρνήθηκε ότι είχε «μανιακό επεισόδιο» σε ένα εστιατόριο στο Woodland Hills της Καλιφόρνια το Σαββατοκύριακο, φορούσε μόνο μαύρο σορτς καθώς εγκλιματιζόταν στην παγωμένη θερμοκρασία μέσα στο βαρέλι.

Ο γεννημένος στην Τεχεράνη ηθοποιός και επαγγελματίας γυμναστής στάθηκε αρχικά στη συσκευή για λίγα δευτερόλεπτα πριν καθίσει σε αυτήν και βυθίσει το κεφάλι του κάτω από το νερό. Είπε ότι το μπάνιο στον πάγο, η οποία φαινόταν να πραγματοποιείται μετά από μια έντονη προπόνηση που παρουσίασε στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης, ήταν «πολύ καταπραϋντική» καθώς βούτηξε φορά. «Ω, σκ***, κάνει κρύο», είπε για την εμπειρία, προσθέτοντας τρία emoji γέλιου στη δημοσίευση.

Η νοσταλγική διάθεση για τον Τίμπερλεικ

Την Τρίτη (17/1), η Σπίαρς ένιωθε ξεκάθαρα νοσταλγική καθώς μπήκε στο Instagram για να δημοσιεύσει μερικές αναδρομικές φωτογραφίες με τον Τζάστιν Τίμπερλέικ, με τον οποίο έβγαινε από τις αρχές του 1999 έως το 2002.

Η τραγουδίστρια μοιράστηκε ένα slideshow με φωτογραφίες της ίδιας και του πρώην φίλου της σε έναν αγώνα μπάσκετ διασημοτήτων το 2001. Κατά τη διάρκεια της φιλανθρωπικής εκδήλωσης, που έλαβε χώρα στο Thomas & Mack Center στο Λας Βέγκας της Νεβάδα, η σταρ φορούσε μια λευκή αθλητική φανέλα και ένα φαρδύ σορτς.

«Όταν σουτάραμε μαζί… τότε συνέβαιναν θαύματα», έγραψε στη λεζάντα. Ενώ φαινομενικά αναφέρθηκε στην παγκόσμια φήμη της και τη δημοσιότητα, η Σπίαρς ρώτησε γιατί την «έβγαινε εκτός», παρά το γεγονός ότι βγήκε από την «κοιλιά της μαμάς της όπως» όλοι οι άλλοι. «Είμαι ίση με όλους», κατέληξε.