GOSSIP

Μπο: «Δεν ξέρω πώς μπορείς να πατήσεις παύση στα συναισθήματά σου», είπε για την Καρολίνα Καλύβα

Μπο: «Δεν ξέρω πώς μπορείς να πατήσεις παύση στα συναισθήματά σου», είπε για την Καρολίνα Καλύβα
Glomex

Ο Μπο σχολίασε όσα είπε η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα για τα συναισθήματά της απέναντι στον Μάριο Πρίαμο.

Ο Μπο σε δηλώσεις που παραχώρησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» σχολίασε την Καρολίνα Καλύβα και όσα είπε περί παύσης των συναισθημάτων της για τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

«Δεν πρόλαβα να επικοινωνήσω με την Ελευθερία Ελευθερίου, είχα δουλειά. Δεν είμαι στο μυαλό της, δεν ξέρω τι πιστεύει για τον Μάριο», ανέφερε αρχικά ο Μπο.

«Δεν ξέρω πώς μπορείς να πατήσεις παύση στα συναισθήματά σου, δεν ξέρω τι εννοεί η Καρολίνα. Ό,τι καταλαβαίνετε, καταλαβαίνετε» σχολίασε ο Μπο για την Καρολίνα Καλύβα.

Καρολίνα Καλύβα: «Έστειλα μήνυμα στον Μπο, αλλά με άφησε στο διαβάστηκε»

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, η οποία μίλησε για το Survivor All Star, τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και τον Μπο.

«Όσο ήμουν στο Survivor δεν υπήρχαν κινητά. Βλέπω τον Μάριο στον τελικό. Τα συναισθήματά μου για τον Μάριο είναι σε παύση γιατί δεν υπάρχει επικοινωνία. Δεν ξέρω αν συμβαίνει κάτι με τον Μάριο και την Ελευθερία.

Δεν γνωρίζω τι θα έρθει στο μέλλον με τον Μάριο όταν βγει από το παιχνίδι. Τις κάλτσες τις φόρεσα τυχαία, δεν ξέρω αν θα είμαι σε έπαθλο επικοινωνίας», είπε αρχικά η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα στην εκπομπή «Πρωινό μας».

Η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα είπε επίσης: «Δεν ξέρω αν έχει νέα σχέση ο Μπο. Το μήνυμα που του έστειλα έμεινε στο… διαβάστηκε. Δεν έχουμε συναντηθεί με τον Μπο. Αν συναντηθούμε δεν νομίζω ότι θα υπάρχουν προστριβές».

Σχετικές ειδήσεις

Καρολίνα Καλύβα: Μετά το Survivor έβαλε νυφικό! Όλη η αλήθεια! για τον «γάμο» με γνωστό τραγουδιστή

Survivor All Star: To ρύζι «Καρολίνα» αναστάτωσε την Ελευθερία Ελευθερίου

Survivor All Star: Αμηχανία στους Μπλε για το ρύζι «Καρολίνα» - Σάστισε η Ελευθερία