GOSSIP

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: H οικογένειά της φοβάται ότι θα έχει το τέλος της Έιμι Γουάινχαουζ

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: H οικογένειά της φοβάται ότι θα έχει το τέλος της Έιμι Γουάινχαουζ
Instagram

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο πρώην σύζυγος και ο πατέρας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς ανησυχούν για τη χρήση ναρκωτικών από την τραγουδίστρια και ότι μπορεί να πεθάνει από υπερβολική δόση

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς κατέκλυσε τα social media μετά από 13 χρόνια συντηρητικής θητείας. Ωστόσο, οι περίεργες αναρτήσεις της στο Instagram έχουν συγκεντρώσει την προσοχή, με κάποιους να υποστηρίζουν ότι η τραγουδίστρια μπορεί να είναι και από την επήρεια ναρκωτικών.

Βλέποντας όλα αυτά ο πρώην σύζυγος και ο πατέρας της τραγουδίστριας άρχισαν να ανησυχούν για αυτή και δήλωσαν ότι μπορεί να πεθάνει από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, ο Κέβιν Φέντερλαϊν δήλωσε στη Daily Mail ότι «Φοβάμαι ότι παίρνει μεθαμφεταμίνη - προσεύχομαι να το δημοσιοποιήσει κάποιος και να ξυπνήσει. Είναι τρομακτικό. Είναι η μητέρα των αγοριών μου».

«Μπορεί να πεθάνει όπως η Έιμι» φέρεται να είπε από τη δική του μεριά ο πατέρας της, αναφερόμενος στη Βρετανίδα τραγουδίστρια Έιμι Γουάινχαουζ, η οποία πέθανε μετά από δηλητηρίαση λόγω αλκοόλ σε ηλικία 27 ετών.

Οι ανησυχίες των δύο ανδρών που έχει απομακρύνει η Σπίαρς από τη ζωή της, έρχονται περισσότερο από ένα χρόνο μετά το πολύκροτο τέλος της υποχρεωτικής κηδεμονίας της από τον πατέρα της.

Οι γιοι της Σπίαρς, ο Πρέστον, 17 ετών, και ο Τζέιντεν, 16 ετών, ισχυρίζονται ότι έχουν δει να «μπαίνουν» ναρκωτικά στο σπίτι της Σπίαρς και εξακολουθούν να αρνούνται να την επισκέπτονται κατά τις ίδιες πληροφορίες.

«Κάθε φορά που χτυπάει το τηλέφωνο, φοβάμαι ότι θα υπάρχουν καταστροφικά νέα» δήλωσε ο Φέντερλαϊν και πρόσθεσε: «Δεν θέλω τα αγόρια να ξυπνήσουν ένα πρωί και να ανακαλύψουν ότι η μητέρα τους έχει πάρει υπερβολική δόση».

Δείτε μερικές από τις αναρτήσεις της

Σχετικές ειδήσεις