ΚΟΣΜΟΣ

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Δεν έχει δει τα παιδιά της 1 χρόνο - Οι γιοι της σταμάτησαν να απαντούν στα sms της

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Δεν έχει δει τα παιδιά της 1 χρόνο - Οι γιοι της σταμάτησαν να απαντούν στα sms της
(Photo by Alberto E. Rodriguez/Getty Images)

Η σχέση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς με τους γιους της ήταν τεταμένες για ένα διάστημα προτού τελικά έρθει η οριστική ρήξη τον Αύγουστο του 2022

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δεν έχει δει τους έφηβους γιους της πάνω από ένα χρόνο μετά τις διαφωνίες τους για τη συμπεριφορά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Μέχρι το τέλος του καλοκαιριού (2022), οι εντάσεις έγιναν τόσο άσχημες που τα αγόρια δεν απαντούσαν καν στα μηνύματά της. Και ήταν έξαλλη», ισχυρίστηκε η παραγωγός του TMZ Katie Hayes στο ντοκιμαντέρ «TMZ Investigates: Britney Spears: The Price of Freedom».

Μια πηγή επιβεβαιώνει στο Page Six ότι η τελευταία φορά που η τραγουδίστρια είδε τους γιους της Sean Preston, 17, και Jayden, 16 ετών, ήταν στις «αρχές του 2022» - πριν από το γάμο της με τον Sam Asghari.

Η σχέση της Σπίαρς με τους γιους της ήταν τεταμένες για ένα διάστημα προτού τελικά έρθει η οριστική ρήξη τον Αύγουστο του 2022, αφού ο Jayden επέκρινε δημόσια την ικανότητά της ως μητέρα.

«Νομίζω ότι η μαμά δυσκολεύτηκε να μας δώσει προσοχή και να μας δείξει ίση αγάπη. Δεν νομίζω ότι έδειξε αρκετή αγάπη στον Preston και νιώθω πολύ άσχημα για αυτό», είπε ο Jayden στην Daily Mail εκείνη την εποχή.

Σύμφωνα με τον πατέρα του αγοριού, Kevin Federline, η τάση της Σπίαρς να επιδεικνύει το γυμνό της σώμα στο διαδίκτυο δεν βοήθησε τα πράγματα.

«Προσπαθώ να τους εξηγήσω: Κοιτάξτε, ίσως αυτός είναι απλώς ένας άλλος τρόπος που προσπαθεί να εκφραστεί». Αλλά αυτό δεν αφαιρεί από το γεγονός του τι τους προκαλεί», είπε στη Daily Mail. «Είναι δύσκολο. Δεν μπορώ να φανταστώ πώς είναι να είσαι ένας έφηβος που πρέπει να πάει στο γυμνάσιο».

Αμέσως μετά, η Σπίαρς είπε ότι λυπήθηκε όταν άκουσε τον τρόπο που ο Jayden μίλησε για εκείνη στον Τύπο.

«Με λυπεί βαθιά που γνωρίζω την κατακραυγή (του Τζέιντεν) να λέει ότι δεν ανταποκρίθηκα στις προσδοκίες του… και ίσως μια μέρα μπορέσουμε να βρεθούμε πρόσωπο με πρόσωπο και να μιλήσουμε γι' αυτό ανοιχτά!!!!», έγραψε η πριγκίπισσα της ποπ σε μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram τον Σεπτέμβριο του 2022.

Αφού η τραγουδίστρια δημοσίευσε πολλά μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που στόχευαν τους γιους της, η Federline δημοσίευσε βίντεο (τα οποία τραβήχτηκαν εν αγνοία της) με την τραγουδίστρια να φωνάζει στους γιους της.

Το ντοκιμαντέρ του TMZ

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς κοιμόταν κάποτε με ένα μαχαίρι κάτω από το κρεβάτι της και ο σύζυγός της θα πρέπει «να φοβάται να κοιμηθεί χωρίς το ένα μάτι ανοιχτό αν θυμώσει», επειδή είναι «ικανή» να τον βλάψει. Και το «πλοίο απέπλευσε» για να εμφανιστεί ξανά σε συναυλία.

Αυτές ήταν μερικές από τις «βόμβες» που αποκαλύφθηκαν στο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της ποπ σταρ «TMZ Investigates: Britney Spears, The Price of Freedom» («Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Η τιμή της ελευθερίας»).

Ακόμα στο ντοκιμαντέρ αναφέρεται πως μετά το τέλος της 13χρονης κηδεμονίας της από τον πατέρα της, τον Νοέμβριο του 2021, η ίδια ζει απομονωμένη και κοιμάται «υπερβολικά».

Φέρεται να συμμετέχει σε μόνο λίγες δραστηριότητες, πέραν της ενασχόλησής της με τα social media. Ο Τσαρλς Λατιμπόριερ λέει στο ντοκιμαντέρ πως: «Η Μπρίτνεϊ ζει σε μία “εικονική” απομόνωση. Τις περισσότερες φορές, είναι μόνη της στο σπίτι».

Μάλιστα, η τραγουδίστρια περνά τις μέρες και τις νύχτες της «οδηγώντας άσκοπα» στη γειτονιά της στο Λος Άντζελες. Ο διευθυντής ειδήσεων του μέσου, Μπραντ Άπλτον δηλώνει: «Μερικές φορές οδηγεί σε ένα ήσυχο χωματόδρομο, θα παρκάρει και απλώς θα κάνει διαλογισμό».

Στο “Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Η τιμή της ελευθερίας” γίνεται γνωστό επίσης ότι η Σπίαρς μερικές φορές κοιμάται για τρεις συνεχόμενες ημέρες και μετά «δεν θα κοιμηθεί καθόλου για τις επόμενες ημέρες». Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι θαυμαστές της άκουσαν αυτούς τους ισχυρισμούς καθώς την περασμένη εβδομάδα, το ΤΜΖ αποκάλυψε ότι η τραγουδίστρια πίνει ροφήματα που περιέχουν καφεΐνη «ασταμάτητα» και μένει ξύπνια για μέρες. Ωστόσο την συγκεκριμένη θεωρία, διέψευσε άμεσα η ίδια λέγοντας πως δεν θα έπινε τέτοιο ρόφημα καθώς δεν της αρέσει.

Εκτός από τον ύπνο και την οδήγηση, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς φαίνεται να περνά τις υπόλοιπες μέρες της στην πισίνα, κάνοντας γυμναστική, διαβάζοντας και χορεύοντας, κάτι που πολλοί θαυμαστές γνωρίζουν λόγω των social media της.

Ο σύζυγος της παγκοσμίου φήμης τραγουδίστριας, χαρακτήρισε το ντοκιμαντέρ αηδιαστικό.