GOSSIP

Πασχάλης Τσαρούχας: «Ήρθε μια γυναίκα και μου είπε ότι πάχυνα, οι άνθρωποι έχουν θράσος πια»

Πασχάλης Τσαρούχας: «Ήρθε μια γυναίκα και μου είπε ότι πάχυνα, οι άνθρωποι έχουν θράσος πια»

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη, παραχώρησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» ο Πασχάλης Τσαρούχας.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον δημοσιογράφο, Άρη Καβατζίκη παραχώρησε ο Πασχάλης Τσαρούχας.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, ο οποίος συμμετέχει και στον τρίτο κύκλο της σειράς του MEGA, «Η γη της ελιάς» μίλησε για την προσωπική του ζωή, την συντροφικότητα, ενώ αναφέρθηκε και στα αρνητικά της δημοσιότητας.

«Στις διακοπές μου δεν μπορώ να κάνω αυτό που ο κόσμος ονομάζει διακοπές στην παραλία, δεν το μπορώ ούτε αυτό, ούτε αυτούς. Περνώντας τα χρόνια, ο καθένας κάνει ό, τι θέλει πια, δε μ’ αρέσει να είμαι σε ένα μέρος όπου σε κοπανάνε ή σου λένε ‘τι έγινε ρε;’ λες και σε ξέρουν από πριν», είπε αρχικά ο Πασχάλης Τσαρούχας.

«Όποιον συνάδελφο να ρωτήσεις, θα πει ότι ‘ήρθε κάποιος την στιγμή που έτρωγα, μου έδωσε μια στην πλάτη και μου έφυγε η μπουκιά από το στόμα’. Την ώρα που μιλάς, έρχεται ο άλλος και σου λέει να βγάλουμε μια φωτογραφία, ‘όχι δεν μπορώ, γιατί να βγάλουμε μια φωτογραφία; Έρχεται μια γυναίκα το καλοκαίρι και μου λέει ‘παχύνατε ε;’, και λέω ‘σε ρώτησε κανείς κάτι;’. Το θέμα είναι το θράσος που έχουν οι άνθρωποι πια».

Για την καριέρα του στον χώρο και τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει, επισημαίνει: «Μου έχει συμβεί η απόρριψη μια φορά στον κινηματογράφο και μάλιστα ξεδιάντροπα. Μετά την ταινία ‘Βασιλική’, επέστρεψε από την Αργεντινή ο σκηνοθέτης Βαγγέλης Σερντάρης, φέρνοντάς μου το βραβείο ερμηνείας που κέρδισα. Έπειτα, ο Σερντάρης μού περιέγραψε έναν ρόλο για τη νέα του ταινία, που ουσιαστικά περιέγραφε εμένα, και στο τέλος με ρώτησε ‘ξέρεις κάποιον να παίξει τον ρόλο;’. Αυτό που έκανε ήταν χυδαίο, δεν του άρεσε μάλλον που βγήκε ο ηθοποιός του πάνω από την ταινία, πάνω από τον ίδιο και αυτό είναι χυδαίο».

Σχετικά με την οικογένειά του, ο Πασχάλης Τσαρούχας σημείωσε: «Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου είναι ότι από το 2007 και για πέντε χρόνια περάσαμε πάρα πολύ δύσκολα σε σχέση με τη δουλειά, δεν υπήρχε δουλειά. Αναγκάστηκα και έφτιαξα μια μικρή εκδοτική εταιρεία, αναλάμβανα την έκδοση, φόρτωνα τα βιβλία σε ένα βανάκι και έκανα περιοδεία πουλώντας τα».

«Η Αλεξάνδρα μου είναι πλέον επτά ετών, μπορούμε και μιλάμε, κάνουμε πράγματα μαζί και τα επόμενα χρόνια θα μοιραστούμε πολλά. Ο Αχιλλέας είναι 17 ετών, είναι σε σκληρή εφηβεία, χωρίς αυτό να είναι κακό, και είναι πλέον ανεξάρτητος. Η εφηβεία των παιδιών είναι η διαδικασία ενηλικίωσης των γονέων. Μια κόρη σε κρατάει πάντα σε μεγαλύτερη εγρήγορση, σε μεγαλύτερη τσίτα. Ανεξάρτητα από το παρουσιαστικό μου, καθόλου αυστηρός δεν είμαι, μαλώνουμε με τον Αχιλλέα και τον παίρνω σε μισή ώρα και του ζητάω συγγνώμη», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

Κλείνοντας ο Πασχάλης Τσαρούχας μίλησε για τον ρόλο που παίζει η συντροφικότητά στη ζωή του, λέγοντας: «Υπάρχουν άνθρωποι που λένε ότι και με το ένα πόδι στον τάφο θέλουν να έχουν μια σύντροφο, εγώ δεν αισθάνομαι αυτήν την ανάγκη. Έχω μείνει αρκετό καιρό χωρίς μια σύντροφο στο πλευρό μου, έχει γίνει λίγο συνήθεια πια».