GOSSIP

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Τα απειλητικά μηνύματα στον Χρήστο Κούτρα - «Θα σε ισοπεδώσω»

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Τα απειλητικά μηνύματα στον Χρήστο Κούτρα - «Θα σε ισοπεδώσω»

Στην Αστυνομία είχαν καταλήξει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και ο Χρήστος Κούτρας μετά από απειλητικά μηνύματα που έστελνε ο πρώτος.

Ο δημοσιογράφος Χρήστος Κούτρας αποκαλύπτει στο «Happy Day» για όσα έγιναν ανάμεσα στον ίδιο και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου όταν ο πρώτος αποκάλυψε το επικρατέστερο όνομα του γιου του.

«Εγώ στο τέλος της προηγούμενης σεζόν ανέφερα μέσα από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού το πιθανότερο όνομα που θα δώσει το ζευγάρι στο παιδί του και μάλιστα είχα χαρεί, γιατί είχα την είδηση για ένα υπερπροβεβλημένο ζευγάρι... Κατά τη διάρκεια της εκπομπής δέχθηκα ένα γραπτό μήνυμα από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, με καλούσε, του είπα ότι είμαι στον αέρα, δέχθηκα ένα ακόμη μήνυμα που θορυβήθηκα από αυτό… μου έγραφε: θα σε ισοπεδώσω», αποκάλυψε ο Χρήστος Κούτρας.

«Στη συνέχεια με κάλεσε και επί τρία λεπτά με απειλούσε, έλεγε πράγματα που δεν μου άρεσαν. Θορυβήθηκα, κατέφυγα στο αστυνομικό τμήμα, έγινε καταγραφή του γεγονότος, όπου στη συνέχεια παραδέχθηκε και ο ίδιος στην αστυνομία ότι, ναι, τον απείλησα. Είχαμε πολύ καλές σχέσεις, είχαμε συμπάθεια με τον Δημήτρη. Το ίδιο βράδυ μίλησα με άνθρωπο από την εταιρεία παραγωγής που συνεργάζεται ο Δημήτρης αλλά εκείνος δεν με πήρε ποτέ, δεν μου έστειλε ποτέ ένα μήνυμα. Υπάρχει γραμμένο στο χαρτί ότι παραδέχεται ότι με απείλησε αλλά εγώ δεν ήθελα να το συνεχίσω», πρόσθεσε ο δημοσιογράφος στην εκπομπή.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου ο οποίος με γραπτό μήνυμά του ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να δώσει συνέχεια στο θέμα.