GOSSIP

Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: «Υποδυόμουν την γυναικολόγο και πήγαινα και παρακολουθούσα τοκετούς»

Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: «Υποδυόμουν την γυναικολόγο και πήγαινα και παρακολουθούσα τοκετούς»

«Παρακολούθησα 7 καισαρικές και 3 φυσιολογικούς τοκετούς, κρατώντας τα πόδια της γυναίκας την ώρα που γεννάει για να παρακολουθήσω την τεχνική γιατί είχα γέννα on camera», είπε η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη

Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη μίλησε για την τεχνική του method acting την οποία και έχει χρειαστεί να υιοθετήσει για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις ενός ρόλου στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός, με αφορμή τη νέα ταινία «Φόνισσα» στην οποία πρωταγωνιστεί, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου «Watch Next», όπου ανέφερε: «Στον "Μεγάλο θυμό" έκανα και 2 μήνες method acting, επειδή έκανα μια γυναικολόγο, πήγαινα στο Ιασώ και παρακολουθούσα τοκετούς. Παρακολούθησα 7 καισαρικές και 3 φυσιολογικούς τοκετούς, κρατώντας τα πόδια της γυναίκας την ώρα που γεννάει για να παρακολουθήσω την τεχνική γιατί είχα γέννα on camera».

Μάλιστα όπως αποκαλύπτει: «Σε μια γέννα ήμουν ντυμένη με τη χειρουργική στολή, ανακοινώσαμε στον πατέρα ότι όλα ήταν καλά και από τη χαρά του ο άνθρωπος έβγαλε ένα πεντοχίλιαρο για τον μαιευτήρα και ένα για μένα. Το αρνηθήκαμε φυσικά και ο μαιευτήρας με σύστησε, είπε: "Δεν αναγνωρίζετε την κυρία Καραμπέτη;"».