GOSSIP

«Απλά έχει μεγάλο εγκέφαλο, είναι υγιής»: Τι απάντησε η Πάρις Χίλτον για το κεφάλι του μωρού της

hilton
Photo: Instagramm

«...η στόχευση του παιδιού μου, ή οποιουδήποτε άλλου για αυτό το θέμα, είναι απαράδεκτη», δήλωσε οργισμένη η Πάρις Χίλτον

Αίσθηση προκάλεσαν στα στα social media οι φωτογραφίες της του γιού της Πάρις Χίλτον Φοίνιξ, επειδή το παιδί έχει τεράστιο κεφάλι, με πολλούς χρήστες να απορούν για το αν πάσχει από κάποια ασθένεια.

«Έχει εγκεφαλίτιδα;» ή «κουβαλάει πολλά στο μυαλό του;», ήταν μερικές αντιδράσεις, οι οποίες εξόργισαν την διάσημη κληρονόμο, αλλά και μία TikToker, η οποία την υπερασπίστηκε, δημοσιεύοντας ένα βίντεο που απαντούσε στους επικριτές.

Σύμφωνα με την Page Six, η Χίλτον σχολίασε κάτω από το βίντεο και τόνισε ότι έχει πάει το παιδί στον γιατρό και πως είναι απολύτως υγιής ο μικρός, απλώς έχει μεγάλο εγκέφαλο.

«Υπάρχουν κάποιοι άρρωστοι σε αυτόν τον κόσμο. Ο άγγελός μου είναι απόλυτα υγιής. Και ναι, φυσικά, έχει πάει σε γιατρό, απλά έχει μεγάλο εγκέφαλο», έγραψε χαρακτηριστικά.

Σε story που ανάρτησε στο Instagram, έγραψε ότι «εφόσον η ζωή μου είναι στο επίκεντρο της δημοσιότητας, τα σχόλια είναι αναπόφευκτα, αλλά η στόχευση του παιδιού μου, ή οποιουδήποτε άλλου για αυτό το θέμα, είναι απαράδεκτη. Αυτό πληγώνει την καρδιά μου πιο βαθιά από όσο μπορούν να περιγράψουν οι λέξεις».

«Έχω εργαστεί σκληρά για να καλλιεργήσω ένα περιβάλλον που έχει να κάνει με αγάπη, σεβασμό και αποδοχή και να περιμένω το ίδιο σε αντάλλαγμα. Ο Φοίνιξ είναι ο κόσμος μου και ήταν η μεγαλύτερη ευλογία της ζωής μου. Κάθε μέρα μαζί του είναι μια υπενθύμιση του τι πραγματικά έχει σημασία. Είναι δύσκολο να καταλάβουμε ότι υπάρχουν άνθρωποι που θα στόχευαν μια τέτοια αθωότητα. Ελπίζω ότι οι άνθρωποι μπορούν να συμπεριφέρονται ο ένας στον άλλον με περισσότερη καλοσύνη και ενσυναίσθηση», κατέληξε.