GOSSIP

Ντόρα Μακρυγιάννη: Το ωραιότερο δώρο που έχω κάνει στον εαυτό μου είναι η ψυχανάλυση

Ντόρα Μακρυγιάννη: Το ωραιότερο δώρο που έχω κάνει στον εαυτό μου είναι η ψυχανάλυση

Ντόρα Μακρυγιάννη: Η ηθοποιός μίλησε για την εμπειρία της από την ψυχανάλυση

Την ηθοποιό Ντόρα Μακρυγιάννη υποδέχτηκε στο «The 2night Show» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς, «Μετά τη φωτιά» μίλησε για τις αλλαγές που έχουν γίνει στη ζωή της τον τελευταίο χρόνο. Για τις ανάγκες του ρόλου της, ως Ιωάννα, έκανε μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της και από το φυσικό ξανθό χρώμα στα μαλλιά της, πέρασε στο καστανοκόκκινο.

«Μπήκε στη ζωή μου η ψυχανάλυση τα τελευταία χρόνια και νομίζω πως ήταν το ωραιότερο δώρο που έχω κάνει στον εαυτό μου», είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Θεώρησε πως έπρεπε να δουλέψει περισσότερο με τον εαυτό της κι αυτό ακριβώς έκανε.

Οι ρόλοι στην τηλεόραση ήρθαν αμέσως μετά από την αποφοίτησή της από τη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Η αρχή έγινε με τη «Γυναίκα χωρίς όνομα» κι από τότε δούλεψε ασταμάτητα. Ενώ χαρακτηριστικά ανέφερε πως δεν κατάλαβε πως πέρασαν τα χρόνια με τόση δουλειά.

Από τους τελευταίους ρόλους της εκτός από αυτόν της Ιωάννας στη νέα σειρά του ΑΝΤ1, «Μετά τη φωτιά», ξεχωρίζει αυτόν στη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι» στην ΕΡΤ1. Παράλληλα είπε πως αποφάσισε να μην κάνει τηλεόραση και θέατρο μαζί φέτος.

Η Ντόρα Μακρυγιάννη μίλησε για τη σειρά «Μετά τη Φωτιά» και για τα μηνύματα που περνάει για την κακοποίηση των γυναικών. Παράλληλα στάθηκε στον συμπρωταγωνιστή της Λευτέρη Ελευθερίου, που ξέρει πότε θα κάνει πλάκα, αφού είναι μεγάλο πειραχτήρι, αλλά είναι πολύ πειστικός στον ρόλο του κακού. «Είναι συγκλονιστικός στον ρόλο του, είναι μεγάλο ταλέντο», είπε για την ικανότητά του να είναι κωμικός και να αλλάζει αμέσως για τις σκηνές της σειράς του ΑΝΤ1.