GOSSIP

Ανδρέας Μικρούτσικος: Kατά του Light – «Είναι ανύπαρκτος»

Ανδρέας Μικρούτσικος: Kατά του Light – «Είναι ανύπαρκτος»

«Γκουγκλάρισε και είδε τον αδελφό μου στιχουργό, δεν ξέρει και να διαβάζει», απαντά ο Ανδρέας Μικρούτσικος στη νέα επίθεση του τράπερ Light στο πρόσωπό του.

Την νέα έκρηξη του Ανδρέα Μικρούτσικου προκάλεσαν οι δηλώσεις του Light που προβλήθηκαν στην εκπομπή «Super Κατερίνα» το πρωί της Δευτέρας 6/11. (δες εδώ τι είπε ο Light)

«Με αυτό το άσχετο, ανίδεο, θρασύτατο τυπάκι δεν υπάρχει επίπεδο που να μας ορίζει και τους δυο. Είτε μιλάει, είτε δε μιλάει, μένει λευκό το γιασεμί. Λέει τις βλακείες του, οι οποίες δε με απασχολούν. Με απασχολεί στο βαθμό και το μέτρο ότι είναι σε μια εκπομπή, μουσικών ταλέντων, παιδιών… σε μια επιτροπή που πάνε άνθρωποι που ασχολούνται με τη μουσική, λένε την άποψή τους και κρίνουν τα παιδιά.

Εκεί μπαίνει η απασχόλησή μου, ως κριτής των τηλεοπτικών πραγμάτων… Το τι λέει αυτό το ανίδεο και άσχετο πλάσμα δε με αφορά, δε με ακουμπάει. Όλα τα παραπληροφορεί. Ακόμα και την ηλικία μου τη μεγαλώνει επίτηδες. Googlαρε και είδε τον αδερφό μου στιχουργό, εξαιρετικός. Και είναι άσχετος και googlάρει και δε ξέρει να διαβάζει. Είπε ότι είναι μεγάλος στιχουργός, έτσι ξεκίνησε… » είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Είδαμε να διαγράφει όλη την ιστορία της ελληνικής μουσικής… Δε μας φτάνει ότι βιάζει την ελληνική μουσική, θέλει να βιάσει και την πολιτική πραγματικότητα. Που τον βρήκανε αυτόν;… Πλακώνεται με συναδέλφους του και χαλάει μια εκδήλωση… Ένας τύπος που κάτι ναρκωτικά και κάτι όπλα του βρήκανε… Μη μου λες όχι, το ξέρω. Ας με μηνύσει.

Είναι δυνατόν αυτός ο άνθρωπος να υποτιμά την ελληνική μουσική; Τη λαϊκή μουσική, τα πολιτικά πράγματα και οτιδήποτε για να με αποδυναμώσει; Είναι ανύπαρκτο πράγμα. Ένα μηδενικό στο τετράγωνο. Ένα ανύπαρκτο μηδενικό. Θα του στείλω μια σειρά από τραγούδια… Είναι ανύπαρκτος και είμαι υπαρκτός με τα μεγαλύτερα ρεκόρ στην τηλεόραση… Σκάβει τον τάφο του για να βγάλει την ασχετοσύνη του» πρόσθεσε ο παρουσιαστής.