GOSSIP

Γιάννης Βαρδής: Μου λένε ντροπή που έγραψε ο πατέρας σου τον στίχο «να σε σκοτώσω»

Γιάννης Βαρδής: Μου λένε ντροπή που έγραψε ο πατέρας σου τον στίχο «να σε σκοτώσω»

Ο Γιάννης Βαρδής μίλησε για το «χοντρή» που έκοψε από τους στίχους του τραγουδιού η Άλκηστις Πρωτοψάλτη 

Ο Γιάννης Βαρδής μίλησε στο Breakfast@Star, αποκαλύπτοντας πως του στέλνουν σχόλια στα social media ότι κακώς ο πατέρας του έγραψε τον στίχο «μου περνάει από το μυαλό να σε σκοτώσω».

«Εγώ έχω ακούσει παρόμοιο πράγμα για ένα κομμάτι του πατέρα μου, το «Σε αγάπησα στον μέγιστο βαθμό». Τι λέει ο στίχος; «Μου περνάει απ’ το μυαλό να σε σκοτώσω». Διαβάζω λοιπόν στo Twitter: Ντροπή για τον Βαρδή που το έγραψε αυτό», ήταν η απάντηση που έδωσε ο Γιάννης Βαρδής σε ερώτηση για το θέμα με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη.

«Είναι ένα αγνό κομμάτι, που γράφτηκε σε μία άλλη εποχή. Δεν ξέρω μέχρι πού φτάνει το δικαίωμα του τραγουδιστή, συμφωνώ με τον κύριο Κραουνάκη», συμπληρώνει ο Γιάννης Βαρδής.

«Επειδή δεν έχω την ίδια δύναμη που είχα στο ραδιόφωνο παλιά, προτιμώ τα ανέκδοτα τραγούδια του πατέρα μου να τα δίνω σε κάποιον που ξέρω ότι θα τον βοηθήσει η εταιρεία και θα κάνει την επιτυχία που πρέπει. Ο πατέρας μου έγραφε κατά παραγγελία», παραδέχεται ο Γιάννης Βαρδής για τα ακυκλοφόρητα κομμάτια του αείμνηστου συνθέτη.