GOSSIP

Αυτός είναι ο τραγουδιστής που «μοιάζει» με τον Κωνσταντίνο Αργυρό - «Μας έχουν μπερδέψει»

Αυτός είναι ο τραγουδιστής που «μοιάζει» με τον Κωνσταντίνο Αργυρό - «Μας έχουν μπερδέψει»

«Με έχουν μπερδέψει με τον Κωνσταντίνο Αργυρό», λέει μεταξύ άλλων ο Έλληνας τραγουδιστής 

Ο Γιώργος Λιβάνης σε συνέντευξή που παραχώρησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», αναφέρθηκε στο νέο του τραγούδι, την ομοιότητα με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, αλλά και για την ερωτική σχέση που φημολογείται ότι έχει με την Ανδρομάχη.

«Το νέο μου τραγούδι λέγεται “Αν στο χέρι σου είναι”, είναι μια ερωτική μπαλάντα με στοιχεία τραπ. Με έχουν μπερδέψει με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, μοιάζουν λίγο οι χροιές μας, μπορώ να πω. Ο Βαγγέλης Κακουριώτης μού είναι πολύ συμπαθής, γιατί όμως όλοι εκθέτουν τόσο την κοπέλα; Κάνετε όλοι bullying», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιβάνης.

«Μπορεί να είμαι και να μην είμαι σε σχέση με τον Ανδρομάχη. Αν δίνεις τίτλους μετά βγαίνει ότι λες ψέματα. Δεν ισχύει ότι θα είμαι στο YFSF με την Ανδρομάχη, έκανα τον κύκλο μου μετά από αυτό», πρόσθεσε.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Ιστορική συναυλία σε γήπεδο του NBA - «Θα πληρώσω εγώ το πρόστιμο»

Yπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες ο Κωνσταντίνος Αργυρός έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση στο Barclay’s Center, όπου έδωσε συναυλία για τους ομογενείς της Νέας Υόρκης.

Μια εμφάνιση επιπέδου... NBA, μπροστά σε 15.000 Έλληνες, τους οποίους ξεσήκωσε με τα τραγούδια του.

Μάλιστα, το κέφι είχε φτάσει σε τέτοιο επίπεδο που όταν τέλειωσε ο χρόνος που του είχε διατεθεί από τους υπεύθυνους του γηπέδου, ενημέρωσε το κοινό ότι θα πληρώσει από την τσέπη του τα 1000 δολάρια που χρέωναν κάθε έξτρα λεπτό!

«Μας είπαν στις 11 το βράδυ να σταματήσουμε και πως η χρέωση, από εδώ και πέρα, θα είναι 1000 ευρώ το λεπτό. Δεν πειράζει, θα το πληρώσω εγώ», είπε ο Έλληνας τραγουδιστής, ξεσηκώνοντας ακόμα περισσότερο το κοινό που βρέθηκε στη συναυλία!