GOSSIP

Ιωάννα Τούνη: Το δέντρο που στόλισε και η πατέντα για να μην ακουμπάει ο γιος της τα στολίδια

Ιωάννα Τούνη: Το δέντρο που στόλισε και η πατέντα για να μην ακουμπάει ο γιος της τα στολίδια

Η Ιωάννα Τούνη ετοιμάζεται να περάσει τα πρώτα Χριστούγεννα με τον μονάκριβο γιο της, ο οποίος τον Ιανουάριο θα γίνει ενός έτους.

Η Ιωάννα Τούνη θα περάσει φέτος τα πρώτα Χριστούγεννα με τον γιο της, Πάρη. Η influencer λίγο πριν ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη, όπου έχει την επιχείρησή της, θέλησε να στολίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της στην Αθήνα, αφού έχει μείνει λιγότερο από ένας μήνας για τις φετινές γιορτές.

Η Ιωάννα Τούνη μάλιστα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram το εντυπωσιακό αποτέλεσμα από το χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού της.

Η influencer διάλεξε ένα χιονισμένο δέντρο, το οποίο διακόσμησε με λαμπάκια, χρυσά, λευκά και ασημένια στολίδια, τα οποία είναι γεμάτα glitter.

Ωστόσο αυτό που έκλεψε την παράσταση ήταν η πατέντα που σκέφτηκε για μην πειράξει ο γιος της τα στολίδια του δέντρου. Η επιχειρηματίας περικύκλωσε το δέντρο με πλέξιγκλας.

Το βράδυ της Δευτέρας 27/11 η Ιωάννα Τούνη έδειξε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τις ετοιμασίες για να στολίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Αθήνα. Την Τρίτη 28/11 ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στα social media μας έδειξε το αποτέλεσμα, το οποίο όπως θα δεις είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό.

Στο βίντεο ο μικρός Πάρης στέκεται κάτω από το δέντρο, κοιτώντας ενθουσιασμένος τα εντυπωσιακά στολίδια που έχουν «ντύσει» το σπίτι τους.

Όταν ετοιμάστηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο, η Ιωάννα Τούνη έδειξε το αποτέλεσμα.