GOSSIP

Γιώργος Μαργαρίτης: Η ερώτηση που τον έκανε έξαλλο - «Αυτά όχι σε εμένα»

Γιώργος Μαργαρίτης: Η ερώτηση που τον έκανε έξαλλο - «Αυτά όχι σε εμένα»

Γιώργος Μαργαρίτης: Εκτός εαυτού, έστω και προσωρινά, βγήκε ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής

Στον ALPHA μίλησε ο Γιώργος Μαργαρίτης και η Χριστίνα Μαραγκόζη με αφορμή την έναρξη των ζωντανών τους εμφανίσεων σε γνωστό νυχτερινό κέντρο. Στο πλευρό τους και ο γιος του τραγουδιστή, Κωνσταντίνος.

«Κανονικά αυτή θα πρέπει να είναι και η τελευταία μας συνεργασία (με τον Κωνσταντίνο). Από ‘δω και πέρα ας πάρει τον δρόμο του», είπε αρχικά ο Γιώργος Μαργαρίτης.

«Τα παιδιά των τραγουδιστών – το έχω πει πολλές φορές και θα το ξαναπώ – έχουν κάποια φωνή αλλά από ‘κει και πέρα πρέπει να κάνουν και δικά τους πράγματα. Πρέπει να τους αφήνουν οι πατεράδες τους να προχωράνε μόνοι τους, να παίρνουν τη ζωή στα χέρια τους», συμπληρώνει ο δημοφιλής λαϊκός ερμηνευτής.

Ωστόσο, όταν ο ρεπόρτερ ρώτησε τους δύο τραγουδιστές για τον λόγο που απέχει από το σχήμα η Πίτσα Παπαδοπούλου, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί, ο Γιώργος Μαργαρίτης αντέδρασε μπροστά στην κάμερα.

«Α όχι, όχι τέτοια πράγματα. Πήγαινε στον ιδιοκτήτη να σου τα πει. Δεν θα μου λες τέτοια πράγματα εμένα», απάντησε εμφανώς ενοχλημένος, ζητώντας να αλλάξει το θέμα της συζήτησης.