GOSSIP

Σοφία Περίδη: Ποια είναι η κόρη του Ορφέα Περίδη που «ξεσηκώνει» το Tik Tok

Σοφία Περίδη: Ποια είναι η κόρη του Ορφέα Περίδη που «ξεσηκώνει» το Tik Tok

Η κόρη του τραγουδοποιού Ορφέα Περίδη και της φλαουτίστριας, Ηλιάνας Μιχοπούλου, Σοφία φαίνεται πως έχει κληρονομήσει την καλλιτεχνική φλέβα των γονιών της

Η κόρη του τραγουδοποιού, Ορφέα Περίδη, Σοφία, φαίνεται πως έχει ξεκινήσει να χαράζει τη δική της πορεία στον καλλιτεχνικό χώρο.

Η Σοφία Περίδη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media σημειώνοντας τεράστια επιτυχία στo TikTok με κάθε της βίντεο να συγκεντρώνει χιλιάδες προβολές.

Η ίδια λατρεύει το φαγητό, το ευ ζην, και τα ταξίδια. Μέσα από τους λογαριασμούς της συστήνεται ως ψηφιακός δημιουργός, video και content creator.

Η Σοφία Περίδη έχει αποφοιτήσει από τη Δραματική Σχολή Αθηνών, «Γεώργιας Θεοδοσιάσης» το 2020. Πριν δυο χρόνια μάλιστα συμμετείχε στη θεατρική παράσταση «Μύθοι του Αισώπου» σε σκηνοθεσία της Κάρμεν Ρουγγέρη, ενώ έχει και κάποιες μικρές συμμετοχές σε τηλεοπτικές σειρές.

Πρόσφατα μάλιστα συμμετείχε στη νέα δισκογραφική δουλειά του Ορφέα Περίδη, ο οποίος έχει τίτλο «Τρόκο τροκ» και είναι αφιερωμένος στα παιδιά. Και παρότι δεν έχει κάνει σπουδές πάνω στη μουσική, η Σοφία Περίδη ερμηνεύει πολλά από τα τραγούδια του δίσκου και εντυπωσιάζει με τη φωνή της.