Μια εικόνα, χίλια... λάθη - 9+1 αποτυχημένα Photoshop σε εξώφυλλα περιοδικών
Oι celebrities πολλές φορές έχουν υποκύψει στην «γοητεία» του Photoshop για να βελτιώσουν κάτι πάνω τους
GOSSIP

Μια εικόνα, χίλια... λάθη - 9+1 αποτυχημένα Photoshop σε εξώφυλλα περιοδικών

9+1 από τα πιο επικά Photoshop διασήμων, που σχολιάστηκαν έντονα από το διαδίκτυο - Tα περισσότερα έχουν γίνει για μεγάλες εταιρείες τις τελευταίες δεκαετίες

Με αφορμή την τελευταία φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον η οποία έχει υποστεί επεξεργασία από photoshop έφερε μνήμες από παλιά αποτυχημένα ρετούς τα οποία είχαν απασχολήσει για καιρό τον κόσμο της showbiz.

Ακόμα και οι επαγγελματίες φαίνεται πως κάνουν λάθη που μπορεί να έχουν από τραγικά έως και… γελοία αποτελέσματα. Και μπορεί το photoshop να είναι απαραίτητο για τα περιοδικά και τις διαφημίσεις και να γίνεται με σκοπό να κάνει πιο θελκτικό ένα προϊόν, αλλά μερικές φορές είναι τόσο αποτυχημένο που προκαλεί έκπληξη, απογοήτευση αλλά και… γέλιο.

Δυστυχώς υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις αποτυχημένων photoshop, αυτό μπορεί να οφείλεται σε λάθη στον φωτογραφικό επεξεργαστή ή -κατά κύριο λόγο- σε αποφάσεις που έχουν ληφθεί για να διορθωθούν ή να βελτιωθούν τα χαρακτηριστικά των ανθρώπων στη φωτογραφία.

Το Newsbomb.gr συγκέντρωσε 9+1 από τα πιο αποτυχημένα ρετούς, που έχουν γίνει για μεγάλες εταιρείες τις τελευταίες δεκαετίες.

Η «αγνώριστη» Gigi Hadid

Tο 2018, η Gigi Hadid φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Vogue Italia. Στην εν λόγω φωτογραφία, φαίνεται ότι το μοντέλο έχει υποστεί έντονη επεξεργασία, καθιστώντας την αναγνώριστη για πολλούς αναγνώστες. Αυτό προκάλεσε σοβαρές αντιδράσεις και κριτικές τόσο από το κοινό όσο και από την ίδια.

Στη συγκεκριμένη φωτογραφία το μοντέλο πόζαρε στο εξώφυλλο του τεύχους, ενώ καθόταν στα πόδια του μοντέλου Justin Martin φορώντας μια εντυπωσιακή δημιουργία, ένα στέμμα και μακριά σκουλαρίκια.

Η Kate Winslet με λιγότερα κιλά και στρογγυλεμένο πρόσωπο

Αγνώριστη ήταν από το photoshop στο εξώφυλλο του περιοδικού Vogue και η Kate Winslet. Η διάσημη ηθοποιός παρουσιάστηκε σαν μια άλλη στη φωτογράφιση του περιοδικού.

Η Kate φαινόταν ιδιαίτερα αδυνατισμένη αν και εκείνη την εποχή ήταν έγκυος. Στη φωτογραφία έχει στρογγυλέψει το πρόσωπό της, δεν έχει καθόλου ρυτίδες, ενώ έχει εξαφανιστεί και μια χαρακτηριστική ελιά του προσώπου της.

Δυο διαφορετικά χρώματα χεριών για τον Jeb Bush

Τον Αύγουστο του 2015 ο Jeb Bush, κυκλοφόρησε το προεκλογικό του φυλλάδιο για να στηρίξει την υποψηφιότητα του. Ωστόσο, αυτό που τράβηξε την προσοχή ήταν το αριστερό του χέρι το οποίο ήταν μαύρο.

Η Avril Lavigne χωρίς χέρια

To εξώφυλλο του περιοδικού Maxim με την Avril Lavigne τον Νοέμβριο του 2010 προκάλεσε αντιδράσεις λόγω της επεξεργασμένης της εικόνας. Στη συγκεκριμένη φωτογράφιση η Avril Lavigne φαίνεται να έχει χάσει ένα από τα μπράτσα της ενώ η μέση της έχει υποστεί υπερβολική επεξεργασία, προσπαθώντας να δημιουργήσει καμπύλες.

Η «λυγισμένη» πόρτα της Lindsay Lohan

Τον Μάρτιο του 2015 η Lindsay Lohan δημοσίευσε στα social media μία φωτογραφία στο Instagram σχολιάζοντας πως τα πόδια της φαίνονται κόκκινα χωρίς να είναι.

Πρόκειται για ακόμη μια περίπτωση αποτυχημένου photoshop. Αυτή τη φορά κάτι πήγε στραβά... με την πόρτα που έχει γίνει ένα με την σταρ.

Τέλεια χωρίς καμιά ατέλεια η Ashley Benson

Η αφίσα που κυκλοφόρησε για την προώθηση της τέταρτης σεζόν της σειράς Pretty Little Liars ήταν εντυπωσιακή ενώ οι ηθοποιοί της σειράς ήταν αψεγάδιαστοι. Η Ashley Benson δημοσιεύοντας την φωτογραφία είχε γράψει στο Instagram: «Είδα αυτή την φωτογραφία να κυκλοφορεί και ελπίζω να μην είναι η αφίσα μας. Φαινόμαστε γελοίες. Μοιάζει πολύ τέλεια, ενώ έχουμε ατέλειες. Δεν μοιάζουμε με το αποτέλεσμα της φωτογραφίας και δεν είναι ελκυστική».

Η Zendaya χωρίς γοφούς

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια Zendaya Maree Stoermer Coleman, είχε φωτογραφηθεί για το περιοδικό Modeliste. Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, οι επεμβάσεις αφορούσαν την μέση της, τα χέρια της και το χρώμα τους δέρματός της τα οποία είχαν μεταποιηθεί σε σημαντικό βαθμό.

Η διάσημη τραγουδίστρια ανέβασε μια φωτογραφία της με το πριν και το μετά στον λογαριασμό της στο Instagram και εγκάλεσε τους υπεύθυνους του περιοδικού να αποσύρουν από την κυκλοφορία το περιοδικό.

Απώλεια βάρους για την Lena Dunham

Τον Μάρτιο του 2016, το ισπανικό περιοδικό Tentaciones, κατόπιν συνεννόησης με την Lena Dunham, πήρε την άδεια να χρησιμοποιήσει μια φωτογραφία της από τον κολομβιανό φωτογράφο, Ruven Afanador. Ωστόσο το περιοδικό αποφάσισε να κάνει ρετούς.

Το εξώφυλλο δείχνει την ηθοποιό τουλάχιστον 10 κιλά πιο αδύνατη. Η ηθοποιός διαμαρτυρήθηκε μέσω του λογαριασμού της στο Instagram γράφοντας πως το περιοδικό το έχει παρακάνει με την επεξεργασία.

Κέιτ Μίντλετον: Η πριγκίπισσα του… photoshop

Η Κέιτ Μίντλετον ζήτησε συγγνώμη την προηγούμενη εβδομάδα για το photoshop στη φωτογραφία με τα τρία παιδιά της. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, στην οικογενειακή φωτογραφία για τη Γιορτή της Μητέρας «πείραξε» λίγο το χέρι της.

Η εικόνα, την οποία τράβηξε ο πρίγκιπας της Ουαλίας, ήταν η πρώτη μετά την εγχείρησή της τον Ιανουάριο.

Ένα «λάθος» με το χέρι της πριγκίπισσας ήταν η λεπτομέρεια που υπέδειξε σε ένα πρακτορείο φωτογραφιών ότι η εικόνα του παλατιού Κένσινγκτον με την πριγκίπισσα της Ουαλίας και τα παιδιά της είχε παραποιηθεί.

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ισχυρίστηκαν ότι λείπει μέρος του καρπού της. Άλλοι σχολίασαν ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας δεν φορούσε τη βέρα της, ενώ ο πρίγκιπας Λούις είχε τα δάχτυλά του σταυρωμένα και ένα δέντρο στο βάθος φαινόταν να έχει φύλλα στα μέσα Μαρτίου.

Διαβάστε επίσης

Σάλος με φωτογραφία της Κιμ Καρντάσιαν: Εμφανίστηκε με δύο... αντίχειρες - «Γκουρού του φώτοσοπ...»

Τι συμβαίνει με την Κέιτ Μίντλετον: Θρίλερ με την «πειραγμένη» φωτογραφία της μελλοντικής βασίλισσας

Σοφία Βεργκάρα: Έβαλε τόσα φίλτρα σε φωτογραφίες που παραμόρφωσε ακόμα και το κοινό πίσω της

Δείτε όλο το Weekend Edition εδώ