GOSSIP

Πύρρος Δήμας: «Τα παιδιά όταν έμαθαν για την σχέση μου με την Αφροδίτη Σκαφίδα στεναχωρήθηκαν»

Πύρρος Δήμας: «Τα παιδιά όταν έμαθαν για την σχέση μου με την Αφροδίτη Σκαφίδα στεναχωρήθηκαν»

Ο Πύρρος Δήμας μίλησε για το παιδί που περιμένουν με την σύντροφό του, Αφροδίτη Σκαφίδα

Ο Πύρρος Δήμας σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «The 2Night Show» αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στις Ευρωεκλογές. Μάλιστα ο αθλητής μίλησε για την χρυσή εποχή της άρσης βαρών, την προσωπική του ζωή, αλλά και το παιδί που περιμένουν με την σύντροφό του, Αφροδίτη Σκαφίδα.

«Περιμένουμε κοριτσάκι, η κοράκλα μου. Θα έπαιρνα άδεια λεωφορείου αλλά τα μεγάλα έφυγαν, οπότε… Εγώ έκανα το χρέος προς την πατρίδα! Η μεγάλη μου κόρη είναι εδώ, ο Βίκτωρας και η Μαρία είναι Αμερική σπουδάζουν και ο Νικόλας είναι εδώ. Όλοι κάνουν αθλητισμό, τον έχουν κάνει τρόπο ζωής», είπε αρχικά για τα παιδιά του ο Πύρρος Δήμας.

Για την καταγωγή του αλλά και το ιδιαίτερο δέσιμο που είχε με τη γιαγιά του, ο Πύρρος Δήμας ανέφερε: «Γεννήθηκα το 1971 στη Χιμάρα. Μια χώρα με Χότζα, καθεστώς πολύ κλειστό, σε ένα σπίτι με τη γιαγιά μου έμενα τότε. Οι γονείς μου ήταν στα Τίρανα με τον αδελφό μου τον μεγάλο. Μέχρι έξι ετών έμενα στη Χιμάρα και πήγα στα Τίρανα μετά. Μιλούσαμε μόνο ελληνικά. Με βάφτισε κλειστά η γιαγιά μου γιατί είχε κλείσει η εκκλησία λόγω Χότζα. Και ξαναβαφτίστηκα δεύτερη φορά στην Ελλάδα για να έχω χαρτί να αποδείξω την βάπτισή μου. Μου έβαλε λάδι ο Γιάννης Σγουρός και πήγε καλά… Μεγάλωσα με δυσκολίες αλλά πολλή αγάπη. Η γιαγιά μου ήταν ολόκληρο Πανεπιστήμιο γιατί είχε χάσει τον άντρα της στον Ελληνοιταλικό πόλεμο. Μεγάλωσε μόνη της τέσσερα παιδιά!».

Στη συνέχεια μίλησε για τον γάμο του Πύρρου Δήμα με την Αφροδίτη Σκαφίδα: «Όταν ξεκινήσανε οι πρωινές εκπομπές και είπαν ότι στεναχωρήθηκαν τα παιδιά μου με τον γάμο μου, εγώ είπα πως στην αρχή της σχέσης με την Αφροδίτη υπήρχε μια δυσκολία με τα παιδιά, δεν ήταν εύκολο όταν ένα παιδί έχει χάσει τη μαμά του. Είχα πει εγώ σε κάποια συνέντευξη ότι τα παιδιά όταν έμαθαν για την σχέση μου με την Αφροδίτη στεναχωρήθηκαν. Αυτό σιγά σιγά περνάει. Είναι κάποια πράγματα που θέλουν ισορροπία».