GOSSIP

Ματθίλδη Μαγγίρα: «Έχω απιστήσει, αλλά κατάλαβα ότι ήταν λάθος»

Ματθίλδη Μαγγίρα: «Έχω απιστήσει, αλλά κατάλαβα ότι ήταν λάθος»

Η Ματθίλδη Μαγγίρα μίλησε για την προσωπική της ζωή αλλά και τη σχέση της με την αδερφή της

Η Ματθίλδη Μαγγίρα παραχώρησε συνέντευξη στην τηλεόραση του Mega και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την προσωπική της ζωή, απάντησε για τις δηλώσεις που έχει κάνει περί μεταφυσικών εμπειριών ενώ παραδέχτηκε ότι έχει απιστήσει.

«Όταν γεννήθηκε η Μπέττυ, ήμουν 5 ετών και η μαμά μου είχε ζητήσει να την προσέχω. Αν έπεφτε και χτύπαγε έτρωγα εγώ το ξύλο. Ακόμα την νοιάζομαι. Της μιλούσα και την είχα προετοιμάσει για τα πάντα. Μια φορά, πάει ένας ψηλός στο καρναβάλι, της κάνει μία ροπαλιά, του δίνει ένα χαστούκι και της ρίχνει σπρέι στα μάτια. Πολύ ψηλός αυτός, πηδάω για να την υποστηρίξω, έπιασα τον άλλον από τον λαιμό. “Τι έκανες ρε στην αδερφή μου;”», διηγήθηκε αρχικά η Ματθίλδη Μαγγίρα.

Και συνέχισε: «Πέρασαν από τη ζωή μου πολύ ωραίοι άνδρες, αλλά η Μπέττυ είχε καλύτερους. Την βλέπω που χαίρεται με την εκπομπή της και χαίρομαι και εγώ. Θα ξαναέκανα κάτι τηλεοπτικό μαζί της».

«Το σεξ δεν είχε ποτέ πρωταρχικό ρόλο για εμένα. Αν έβαζα σε σειρά τις ανάγκες μου θα ήταν ύπνος, φαγητό και σεξ. Στις σχέσεις μου πλέον ξέρω πολύ καλά τι θέλω, αλλά περνάω υπέροχα με τον εαυτό μου. Ο άνδρας που θα είναι δίπλα μου θέλω να έχει χιούμορ και να είναι survivor, αλλά όχι να είμαι πιο άνδρας από εκείνον. Θέλω να ερωτευτώ το μυαλό του, τον τρόπο του. Δεν θα πήγαινα με κάποιον άνδρα αν δεν ένιωθα έλξη, απλά και μόνο από ανάγκη. Έχω απιστήσει, αλλά κατάλαβα ότι ήταν λάθος», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί για τις δηλώσεις της περί μεταφυσικών εμπειριών της η Ματθίλδη Μαγγίρα απάντησε: «Έχουν πει για έμενα τα ΜΜΕ ότι είμαι λίγο κου κου. Αλλά επειδή από μικρή με έλεγαν τρελή στη γειτονιά, αλλά είμαι εξοικειωμένη δεν μασάω. Τι να με ενοχλήσει τώρα; Ο άσχετος που ας πούμε μιλούσα για την ηλιαθέαση και με κορόιδευαν, λέγοντας ότι “τρώω ήλιο”. Με την επισιτιστική κρίση θα τα βγάλω σίγουρα πέρα, γιατί τρέφομαι με τον ήλιο».

Όσον αφορά την ελληνική συμμέτοχη στη Eurovision φέτος, η Ματθίλδη Μαγγίρα σχολίασε: «Δεν τρελαίνομαι για το τραγούδι, το θεωρώ παλιό, ξεπερασμένο. Το Balcan ethnic σαν ύφος το έχουμε στείλει πολλές φορές στον διαγωνισμό, θα ήθελα κάτι πιο φρέσκο».