MEDIA

Σαρμπέλ: Φέτος στεναχωριόμουν με αυτά που έβλεπα στη Eurovision

Σαρμπέλ

Τι είπε ο Σαρμπέλ για τη Eurovision 

Για τη φετινή Eurovision μίλησε στον ΣΚΑΪ και τη Φαίη Σκορδά ο Σαρμπέλ. «Φέτος, εγώ με αυτά που έβλεπα στη Eurovision, στεναχωριόμουν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σαρμπέλ, ο οποίος στο παρελθόν είχε διαγωνιστεί στον μουσικό διαγωνισμό με τα χρώματα της Ελλάδας.

Ο Σαρμπέλ είχε μιλήσει για τη Eurovision και το Σαββατοκύριακο στο MEGA.

«Το μόνο άγχος που είχα στην Eurovision ήταν ότι δεν ήθελα να απογοητεύσω τον κόσμο στην Ελλάδα. Ήθελα να είναι ευχαριστημένοι. Ήταν πολύ διαφορετικά τότε, υπήρχε τρομερή πίεση από τα κανάλια και τους δημοσιογράφους, ήταν άλλες εποχές. Το χάρηκα, γιατί έπαιρνα πολλή αγάπη. Έκανα πολλούς φίλους επίσης, ανέφερε αρχικά ο Σαρμπελ.

Σχολιάζοντας τη Μαρίνα Σάττι, είπε: «Σίγουρα η Μαρίνα Σάττι πιέζεται πολύ και κουράζεται. Η κούραση δεν σε κάνει να χασμουριέσαι στη συνέντευξη Τύπου.

«Δεν μου αρέσει το κλίμα της Eurovision φέτος. Έχουν μπερδέψει πολιτικά, έχει μπει ο διάολος μέσα… Η ελληνική συμμετοχή μου αρέσει πολύ. Η Ελλάδα ήταν πάντα στην καρδιά μου. Ακόμα κι όταν φεύγω, η Ελλάδα μου λείπει πάντα. Είμαι στο Κατάρ, έχω επενδύσεις στο Ντουμπάι και είναι η γυναίκα μου εκεί», κατέληξε ο Σαρμπέλ.