GOSSIP

«Θρίλερ» με Οικονομόπουλο - Αραβανή: Τι έχει συμβεί;

«Θρίλερ» με Οικονομόπουλο - Αραβανή: Τι έχει συμβεί;
Τελικά τι ισχύει;

Τη μία μέρα το ρεπορτάζ θέλει την Ευαγγελία Αραβανή να έχει μαζέψει τα πράγματά της και να έχει φύγει από το σπίτι όπου συζούσε με τον εδώ και περίπου έναν χρόνο αγαπημένο της Νίκο Οικονομόπουλο.

Tην άλλη θέλει το ζευγάρι ευτυχισμένο, χωρίς καθόλου σύννεφα στον δήθεν καταγάλανο ουρανό του έρωτά του.

Τελικά τι ισχύει;

Η απάντηση είναι απλή! Κανείς δεν γνωρίζει πλην των δύο άμεσα ενδιαφερόμενων, που μάλλον έχουν αποφασίσει να… τρολάρουν τα ΜΜΕ.

Εντάξει, κανείς δεν έχει «απαιτήσεις» από τον Νίκο Οικονομόπουλο που από την ημέρα που έγινε γνωστός… ορκίστηκε αιώνια σιωπή σε ό,τι αφορά τα προσωπικά του. Η Ευαγγελία όμως; Με… μαεστρία αφήνει κάθε ηλεκτρονικό Μέσο, εφημερίδες και περιοδικά να χύνουν τόνους μελανιού με δημοσιεύματα που έχουν πηχυαίους τίτλους με το όνομά της δίπλα σε εκείνο του αγαπημένου της.

Χώρισαν… Επανασυνδέθηκαν… Είναι ξανά μαζί… Κρίση ήταν και πέρασε… Τελικά τι από όλα αυτά ισχύει; Πάντως, η Ευαγγελία δεν δείχνει διατεθειμένη να απαντήσει αφού τηρεί σιγή ιχθύος και πού και πού ρίχνει τις… βόμβες της. Όταν όλοι έγραφαν πως η σχέση της με τον τραγουδιστή περνάει κρίση και πως εκείνη δεν έχει πλέον καμία επικοινωνία μαζί του, έκανε ξαφνική εμφάνιση στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει εκείνος και ευδιάθετη χόρευε το «καλή καρδιά», απολαμβάνοντας την ερμηνεία του Νίκου Οικονομόπουλου.

Μέχρι και οι «δικοί τους άνθρωποι» όπως αρέσκονται να επικαλούνται πολλά δημοσιεύματα, έχουν διχαστεί! Οι μισοί αναφέρουν πως το ζευγάρι έχει «ψυχρανθεί» και πως γκρίζα σύννεφα έχουν κάνει την εμφάνισή τους και οι άλλοι μισοί υποστηρίζουν πως δεν μπορούν να καταλάβουν πώς έχουν προκύψει όλες αυτές οι φήμες αφού το ζευγάρι συνεχίζει να βιώνει ενωμένο την καθημερινότητά του, απολαμβάνοντας ταινίες στο σινεμά, δειπνώντας σε αγαπημένα του εστιατόρια και όλα αυτά τα ωραία που συνήθως κάνουν μαζί τα ερωτευμένα ζευγάρια.

Δεν πέρασαν άλλωστε πολλά βράδια από εκείνο που ο Νίκος Οικονομόπουλος και η Ευαγγελία Αραβανή πόζαραν μαζί για ένα λαμπερό event στο Χαϊδάρι, καλεσμένοι του καλού τους φίλου Χάρη Σιανίδη. Έδειχναν σαν να μην είχε αλλάξει απολύτως τίποτα ανάμεσά τους. Γιατί αν πραγματικά είχαν χωρίσει, θα ήθελαν να συναντήσουν ο ένας τον άλλον; Μάλλον όχι! Προφανώς θα έψαχναν να βρουν διάφορες δικαιολογίες για να αποφύγουν ένα τέτοιο τετ α τετ. Εκείνοι όμως όχι! Χαμογελούσαν διάπλατα μπροστά στα φωτογραφικά κλικ, κλείνοντας το… μάτι σε όσους διέδιδαν χωρισμούς και… οδυρμούς!

Τι θα μας... σώσει από όλο αυτό; Η απόφαση που πρέπει ο καθένας από εμάς να πάρει ώστε να πάψουμε να ασχολούμαστε με ένα ζευγάρι που έχει καταστήσει απολύτως σαφές πως θέλει να το αφήσουμε στην... ησυχία του!