Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
GOSSIP

Ράνια Τζίμα: Συγκλονίζει η εξομολόγησή της για την απώλεια της ακοής της (vid)

Newsbomb

Συνέντευξη έδωσε η Ράνια Τζίμα όπου έκανε πολλές αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega, Ράνια Τζίμα μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για όλους και για όλα και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι έχασε την ακοή της από το ένα αυτί λόγω άγχους.

«Κάποια στιγμή λόγω άγχους έχασα την ακοή μου από το ένα αυτί μου εντελώς. Όταν έπαθε το μεγάλο οικονομικό κρασάρισμα η Κύπρος, εγώ έκανα τότε υπουργείο ανάπτυξης. Ήμουν μόνη μου τότε και ξύπνησα ένα πρωί και διαπίστωσα ότι δεν ακούω από το ένα αυτί. Νόμιζα έχει μπει νερό. Πόνο δεν είχα κανένα, συνέχισα να δουλεύω, περνούσαν οι μέρες κι εγώ κουφή εντελώς», είπε η Ράνια Τζίμα.

Και πρόσθεσε: «Ο πόνος σε κινητοποιεί θα σε στείλει στο γιατρό, αυτό ήταν ένα βουβό πράγμα. Επισκέφθηκα γιατρό μετά από 15 ημέρες. Κάνουμε το ακουόγραμμα και μου λέει "εσείς δεν ακούτε καθόλου”. Μου είπε πως η βλάβη ήταν μόνιμη και μη αναστρέψιμη. Έκανα αγωγή, κάτι λίγο κερδίσαμε. Ένα 20% περίπου και η ζωή συνεχίζεται. Το ακουστικό νεύρο καταστράφηκε. Ήταν νευρολογικής φύσης το πρόβλημα και θα μπορούσε να με είχε χτυπήσει στο μάτι».

Ακόμα, η Ράνια Τζίμα μίλησε για την μητέρα της που έχει φύγει από τη ζωή: «Παρόλο που πέρασαν πολλά χρόνια από την απώλεια της μητέρας μου, δυσκολεύομαι να επιστρέψω στη Θεσσαλονίκη. Στο σπίτι μας στη Θεσσαλονίκη νιώθω την παρουσία της ακόμη και τη μυρωδιά της και όλο αυτό με ζορίζει. Ο πατέρας μου είναι στη Θεσσαλονίκη είχε πρόσφατα μια περιπέτεια υγείας, δυστυχώς δεν έχω αδέλφια και γι' αυτό σκέφτομαι και το δεύτερο παιδάκι. Σε όλους τους σταθμούς της ζωής μου σκέφτομαι γιατί δεν είναι εδώ η μητέρα μου που με αγαπούσε μέχρι το τέλος του κόσμου. Το πάλεψα με όλους τους τρόπους: μόνη, με φίλους, με συγγενείς και με ψυχανάλυση σε ψυχίατρο για αρκετά χρόνια, με βοήθησε πολύ».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση με βιτριόλι - Αρχίζει η δίκη: Η Ιωάννα αντιμετωπίζει την Έφη στα δικαστήρια

Apple: Eπείγουσα ενημέρωση λογισμικού μετά την ανακάλυψη κακόβουλου λογισμικού «μηδενικού κλικ»

Κορονοϊός - Τραγωδία στην Πάτρα: Νεκρός εισαγγελέας ο οποίος είχε πέσει σε κώμα μετά τον εμβολιασμό