Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
GOSSIP

Πηγή Δεβετζή: «Λύγισε» on camera - «Mου λείπει πολύ» (vid)

Newsbomb

Δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της η Πηγή Δεβετζή

Η Πηγή Δεβετζή μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» στον Alpha και μοιράστηκε τις αναμνήσεις της από τα Χριστούγεννα των παιδικών της χρόνων, ενώ αναφέρθηκε και στον πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωή.

«Πολλές είναι οι αναμνήσεις από τα παιδικά μου χρόνια τα Χριστούγεννα, όταν ζούσε και ο συγχωρεμένος ο πατέρας μου που ήμασταν όλοι μια ευτυχισμένη οικογένεια, όχι ότι τώρα δεν είμαστε, αλλά μας λείπει πάρα πολύ. Έχω πάρα πολύ όμορφες αναμνήσεις από την οικογένεια μου. Το δώρο που θυμάμαι είναι ένα ποδήλατο που μου είχε πάρει ο μπαμπάς μου και η μαμά μου. Πάντα έγραφα γράμμα και ζητούσα από τον Άγιο Βασίλη αθλητικά. Με τόσα χρόνια πρωταθλητισμού, έλειπα πάρα πολύ καιρό από το σπίτι μου», είπε αρχικά η Πηγή Δεβετζή.

«Θα έλεγα σ’ αγαπώ στην μαμά μου, στον αδελφό μου και σε όλη την οικογένειά του και σε πάρα πολύ εκλεκτούς φίλους. Μου λείπει ο πατέρας μου», πρόσθεσε φανερά συγκινημένη. «Θέλω να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο υγεία, να έχουμε αγάπη στην καρδιά μας και στην ψυχή μας γιατί μόνο έτσι μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά», κατέληξε η Πηγή Δεβετζή.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 7.665 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 94 θάνατοι και 624 διασωληνωμένοι

Θετικός στον κορονοϊό ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος

Θεσσαλονίκη: Πρόστιμο €300 σε αστυνομικό χωρίς μάσκα αφού έκοψε πρόστιμο για τον ίδιο λόγο σε πολίτη

Πέθανε ο Φρειδερίκος Χόντος: Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία μόλις 40 ετών