Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
GOSSIP

Ο Χάρης Σώζος δε θέλει τα παιδιά του να ασχοληθούν με την υποκριτική

Newsbomb

Ο Χάρης Σώζος μίλησε στο Breakfast@Star και δήλωσε ότι δε θέλει να ασχοληθούν τα παιδιά του με την υποκριτική.

Ο δημοφιλής ηθοποιός εμφανίστηκε το πρωί στην κάμερα του Breakfast@Star και μίλησε για την επαγγελματική και προσωπική του ζωή.

Ο Χάρης Σώζος, πρωταγωνιστής στη σειρά «Τρία μίλια» στο Star δήλωσε ότι είναι πολύ χαρούμενος για τη συμμετοχή του. «Είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετέχω στη σειρά "Τρία Μίλια". Δεν βλέπω ποτέ τις σειρές που συμμετείχα. Το έχω κρατήσει από παλιά σαν γούρι. Ήμουν από τους τυχερούς ανθρώπους, έχω περάσει καλά και στην τηλεόραση και στο θέατρο. Δεν θυσίασα ποτέ την προσωπική μου ζωή για τη δουλειά»

Ο ηθοποιός επίσης αναφέρθηκε στις προτάσεις που είχε για την τηλεόραση, ακόμα και για παρουσίαση σε τηλεπαιχνίδι. «Μου έχει γίνει πρόταση πριν από πολλά χρόνια να παρουσιάσω τηλεπαιχνίδι, αλλά δεν το τόλμησα. Θεωρούσα τον εαυτό μου ηθοποιό και όχι τηλεπαρουσιαστή. Ποτέ δεν παρακολουθώ τα νούμερα τηλεθέασης, αυτό είναι δουλειά άλλων ανθρώπων», είπε στην κάμερα του Star.

Τέλος δήλωσε για τα επαγγελματικά των παιδιών του: «Είμαι περήφανος και για τα δύο τα παιδιά μου. Δεν θέλω να ασχοληθούν με την υποκριτική. Δεν μπορείς να ζήσεις εύκολα με αυτή τη δουλειά».