Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
GOSSIP

Γρηγόρης Γκουντάρας και Ναταλί Κάκκαβα: Η συγκίνηση στον αέρα της εκπομπής (vid)

Newsbomb

Γρηγόρης Γκουντάρας και Ναταλί Κάκκαβα: Η συγκίνηση των παρουσιαστών της εκπομπής «Όλα Γκουντ»

«Έσπασε» στον αέρα της εκπομπής «Όλα Γκουντ» ο Γρηγόρης Γκουντάρας, το απόγευμα του Σαββάτου (18/6) καθώς σήμερα συμπληρώθηκαν τέσσερα χρόνια από τον θάνατο του Άγγελου Φώσκολου.

«Θέλω να μου επιτρέψετε να πω δυο λόγια για έναν φίλο μου, για τον αδελφό μου που συμπληρώνονται τέσσερα χρόνια από την ημέρα που έφυγε από την ζωή. Για τον Άγγελο Φώσκολο που οι άνθρωποι, που έχουμε δουλέψει πολύ μαζί, τον ξέρουμε σαν το καλύτερο παιδί. Ο άνθρωπος που με πήρε από το χέρι το μακρινό 1995 από το TV Magic και με πήγε στον ΑΝΤ1. Όλα τα χρόνια ήμασταν μαζί και σε διακοπές και στα πάντα όλα και δυστυχώς έφυγε πολύ πρόωρα», ανέφερε αρχικά ο παρουσιαστής.

«Τέσσερα χρόνια. Άγγελε, σ’ αγαπάω» πρόσθεσε, φανερά συγκινημένος, ο Γρηγόρης Γκουντάρας. Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο, μάλιστα, ο δημοσιογράφος δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνηση του ξεσπώντας σε κλάματα.

«Το θέμα είναι να εκτιμάμε κάθε στιγμή και κάθε ώρα που περνάμε, να μην θεωρούμε τίποτα δεδομένο, να είμαστε χαρούμενοι και ευγνώμονες για όλα όσα έχουμε, να μην γκρινιάζουμε για όλα όσα δεν έχουμε και να αγαπάμε τους ανθρώπους μας γιατί δεν ξέρεις η επόμενη στιγμή τι θα μας φέρει» ανέφερε από την πλευρά της η Ναταλί Κάκκαβα φανερά συγκινημένη και η ίδια.