Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
GOSSIP

Χατζηπαντελή: «Γιατί κάποιος να είναι θυμωμένος επειδή έχω 2-3 τρίχες ανάμεσα στα μάτια;»

Newsbomb

H Σοφία Χατζηπαντελή, μίλησε για πρώτη φορά μετά τις εμφανίσεις της στο GNTM5.

H Σοφία Χατζηπαντελή, που είδαμε στις οντισιόν του GNTM, έδωσε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη, μετά την αποχώρηση της από το GNTM, στην εκπομπή «Γεια σου».

«Η μαμά μου είχε πάντα ωραία παχιά φρύδια και δεν με άφηνε να τα βγάλω. Ευτυχώς… Είμαι πολύ ευχαριστημένη γιατί όταν ήμουν μικρή, ήθελα να έχω παρέες. Δεν μπορούσα να το βρω. Ξέρουν ότι υπάρχουν περισσότερα από το φρύδι μου. Πάντα λέω μπορεί να με βρήκες για τα φρύδια μου, να με έκρινες αλλά ελπίζω να έμεινες στο ότι έχω να πω», είπε η Σοφία Χατζηπαντελή.

«Εάν εσύ δεν με θέλεις, δεν θα με αλλάξει ούτε θα με πειράξει. Αν ζεις τη ζωή σου με στόχο να ευχαριστείς τους άλλους και για να σε αγαπούν γιατί το κάνεις; Γιατί ζεις τη ζωή σου για τους άλλους; Επειδή είμαι από μικρή πόλη, έχω συνηθίσει να μην με θέλουν ή να μην με δέχονται. Όμως τώρα αν δεχτώ αρνητικά σχόλια στο διαδίκτυο, να σου πω την αλήθεια δεν με πειράζει. Κάποιες φορές μπορεί να πω με πειράζει, κέρδισες. Δεν μου αρέσει που αυτοί είναι τόσο θυμωμένοι κι αναστατωμένοι επειδή μπορεί έχω δυο – τρεις τρίχες ανάμεσα στα φρύδια», πρόσθεσε η Σοφία Χατζηπαντελή.

Σχετικές ειδήσεις

Έλενα Γαλύφα: «Ξέρω κάτι για την επιστροφή της Σοφίας Χατζηπαντελή στο GNTM 5»

GNTM 5: Το σχόλιο που έκανε η Σοφία Χατζηπαντέλη για τη νέα coach

GNTM 5 - Σοφία Χατζηπαντελή: Τι θα γίνει χωρίς το πιο sexy μονόφρυδο;