Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
GOSSIP

Τάσος Μπουγάς: «Δεν ήταν Ελληνίδα αυτή που με θώπευσε, οι Ελληνίδες δεν κάνουν τέτοια»

Newsbomb

Ο Τάσος Μπουγάς περιέγραψε το περιστατικό που τον εκνεύρισε στη Μελβούρνη μετά από άσεμνη χειρονομία θαυμάστριάς του

Ο Τάσος Μπουγάς, πριν από λίγες ημέρες ξέσπασε πάνω στην πίστα έπειτα από κίνηση μιας θαυμάστριάς του. Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής του στην Αυστραλία, η γυναίκα ανέβηκε στην πίστα και τον άγγιξε στα οπίσθια προκαλώντας την οργή του.

Ο ίδιος μιλώντας στην τηλεόραση του «Mega» είπε ότι: «Την ώρα που ήταν να βγω, ήρθε μια γυναίκα μπροστά μου και μου είπε στα αγγλικά να της δώσω τα γυαλιά μου. Της είπα ότι τα γυαλιά δε τα δίνω και μου λέει, “τα θέλω για πέντε λεπτά”. Δε της τα έδωσα. Βγήκα στην πίστα μετά, χόρευε όλος ο κόσμος, χόρευε κι αυτή».

«Κάποια στιγμή μου ξαναλέει να της δώσω τα γυαλιά για πέντε λεπτά. Της είπα να φύγει, να με αφήσει ήσυχο γιατί δουλεύω. Ήρθε τριγύρω μου και έκανε μια άσχημη χειρονομία. Μου έπιασε τον κ@@ο. Εκεί είπα πολλά. Είπα αυτά που έπρεπε να πω για να καταλάβει αυτή. Ήρθαν από το μαγαζί, τη βούτηξαν και την έβγαλαν έξω. Την έδιωξαν. Η γυναίκα δεν ήταν Ελληνίδα. Εγώ για τις Ελληνίδες τραγουδάω, τις αγαπάω τις Ελληνίδες… Φυσικά, αν μου ξηγιόταν Ελληνίδα έτσι, το ίδιο θα έκανα, αλλά οι Ελληνίδες δεν τα κάνουν αυτά. Παρότι είχα 1000-1100 άτομα στο μαγαζί, φέρθηκα ωραία. Αν ήταν άλλος δε ξέρω τι θα μπορούσε να κάνει», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, ο Τάσος Μπουγάς αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να κάνει και έναν 13ο γάμο.

«Αν έβρισκα την κατάλληλη γυναίκα θα έκανα και 13ο γάμο. Στο εξωτερικό που πήγαινα και δούλευα, έπρεπε να βρω τρόπο για να μείνω λίγο παραπάνω, και ο τρόπος που βρήκα ήταν ο γάμος, για να μην έχω την ανάγκη αυτού για τον οποίο δούλευα. Δεν είναι γιος μου ο Μηδενιστής, όπως γράφουν, αυτό το έκανε εκείνος για να διαφημιστή» είπε ο Τάσος Μπουγάς.