Η συνταγή της ημέρας: Μοσχάρι προκάδο

Η συνταγή της ημέρας: Μοσχάρι προκάδο

Newsroom Newsroom

#tsoulotip: Αλευρώνουμε το τυρί για να μη χυθεί στο ψήσιμο.

ΥΛΙΚΑ

1 κιλό μοσχαρίσια ελιά, κομμένη για σνίτσελ

200 γρ. κασέρι, κομμένο σε φέτες

2 μεγάλες ντομάτες, κομμένες σε κυβάκια

1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

3 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες

1 μάτσο μαϊντανό, ψιλοκομμένο

½ κ.γ. γαρύφαλλο, τριμμένο

100 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.

500 ml ζωμό βοδινό

260 ml λευκό κρασί

100 ml ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved