ΓΥΝΑΙΚΑ

Η συνταγή της ημέρας: Χταποδοσαλάτα

Η συνταγή της ημέρας: Χταποδοσαλάτα

#tsoulotip: Επιλέγουμε να αρωματίσουμε το νερό με μπαχαρικά ώστε να δώσουμε έναν ενδιαφέρον χαρακτήρα στο χταπόδι μας. Μπορούμε να κάνουμε δοκιμές χωρίς όμως να παραβλέπουμε την χρήση ξυδιού.

ΥΛΙΚΑ

250 γρ. χυλοπίτες, βρασμένες

120 γρ. χταπόδι (βρασμένο)

20 γρ. πιπεριά πράσινη

20 γρ. πιπεριά κόκκινη

20 γρ. λιαστή ντομάτα, κομμένη σε λωρίδες

10 γρ. κρεμμύδι φρέσκο, κομμένο σε ροδέλες

10 γρ. κάππαρη

Λίγο μαϊντανό, ψιλοκομμένο

20 ml ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Για το χταπόδι:

Νερό (ίσα να καλύπτει το χταπόδι)

70 ml ξύδι μπαλσάμικο

4 σπόρους μπαχάρι

2 αστεροειδείς γλυκάνισους

2 φύλλα δάφνης

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com