ΓΥΝΑΙΚΑ

4 εύκολοι τρόποι να αποτοξινώσεις το σώμα σου (και να χάσεις κιλά) μέσα σε λίγες ώρες

4 εύκολοι τρόποι να αποτοξινώσεις το σώμα σου (και να χάσεις κιλά) μέσα σε λίγες ώρες

Είναι κάτι που το χρειάζεσαι ακόμη και τώρα που #menoumespiti και μπορείς να το κάνεις εύκολα

Πόσες φορές δεν σου έχει τύχει να φας αρκετά μέσα σε μία μέρα ή να έχεις βγει με τους φίλους σου (προφανώς όχι αυτό το διάστημα) και να έχεις πιεί αρκετά; Την επόμενη μέρα είτε μετά από πολύ φαγητό, είτε μετά από πολύ ποτό πάντα είσαι χάλια. Νιώθεις τριπλά κουρασμένη και νομίζεις πως τίποτα δεν λειτουργεί φυσιολογικά.

Χρειάζεσαι αποτοξίνωση οπωσδήποτε και αυτό μπορείς να το κάνεις εύκολα μέσα σε λίγες ώρες. Στην πραγματικότητα, μπορεί να είναι τόσο εύκολη, όσο τρώγοντας ορισμένα τρόφιμα και λαμβάνοντας μερικά επιπλέον συμπληρώματα. Υπάρχουν 4 πολύ εύκολοι τρόποι για να αποτοξινωθείς και θα τους δεις παρακάτω.

#1. Κοιμήσου λίγο παραπάνω

Ο ύπνος είναι ζωτικής σημασίας για να επανέλθει το σώμα σου στον «σωστό δρόμο», οπότε λίγες ώρες περισσότερο ύπνο από το κανονικό δεν θα κάνουν κακό, αντιθέτως θα σε βοηθήσουν να κάνεις «reset».

#2. Το λεμόνι κάνει θαύματα

Επανέλαβε μετά από εμένα: ενυδάτωση, ενυδάτωση, ενυδάτωση. Στύψε λεμόνια σε ένα μεγάλο ποτήρι ζεστό ή σε θερμοκρασία δωματίου νερό και πιες το με που ξυπνήσεις το πρωί. Απόφυγε το παγωμένο νερό και τα κρύα αφεψήματα, ειδικά κατά τη διάρκεια των γευμάτων, επειδή αυτά μόνο κακό θα κάνουν στην πέψη σου.

Επανέλαβε μετά από εμένα: ενυδάτωση, ενυδάτωση, ενυδάτωση. Στύψε λεμόνια σε ένα μεγάλο ποτήρι ζεστό ή σε θερμοκρασία δωματίου νερό και πιες το με που ξυπνήσεις το πρωί. Απόφυγε το παγωμένο νερό και τα κρύα αφεψήματα, ειδικά κατά

#3. Πες όχι στην επεξεργασμένη ζάχαρη

Δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη, αλλά το πρώτο πράγμα που πρέπει να κόψεις όταν βρίσκεσαι σε κατάσταση αποτοξίνωσης είναι τα επεξεργασμένα τρόφιμα και ειδικότερα τα επεξεργασμένα σάκχαρα. Τα τρόφιμα μπορούν σίγουρα να χρησιμοποιηθούν για αποτοξίνωση, όμως είναι εξίσου σημαντικό να γνωρίζεις τι δεν μπορείς να φας.

#4. Τα λαχανικά είναι φίλοι σου

Τρόφιμα, όπως τα σταυροειδή λαχανικά, το μπρόκολο, το κουνουπίδι και τα φυλλώδη πράσινα έγιναν μόλις οι καλύτεροι φίλοι σου. Σίγουρα, μπορεί να σκεφτείς πως το σπανάκι και το λάχανο κάνουν καλή δουλειά στην αποτοξίνωση, και θα έχεις απόλυτο δίκιο, μιας και τα λαχανικά αυτά είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά.

Πηγή: Queen.gr