ΓΥΝΑΙΚΑ

Τηλεργασία: Μην κάνεις αυτά τα 4 λάθη τώρα που δουλεύεις από το σπίτι

Τηλεργασία: Μην κάνεις αυτά τα 4 λάθη τώρα που δουλεύεις από το σπίτι

4 λάθη τα οποία καλό θα ήταν να αποφύγεις και για να είσαι πιο αποδοτικός και τελικά… πιο ευτυχισμένος!

Η καραντίνα συνεχίζεται με τα μέτρα να γίνονται ακόμη πιο αυστηρά ενόψει του Πάσχα και τις… αυθόρμητες αντιδράσεις των Ελλήνων που δεν θα αντέξουν μακριά από το σούβλισμα του οβελία. Ας ελπίσουμε φυσικά να μη συμβεί αυτό, μιας και η χώρα μας τα έχει πάει μέχρι στιγμής αρκετά καλά. Ένας από τους βασικούς λόγους, είναι η τηλεργασία η οποία εφαρμόζεται από αρκετές εταιρείες και οργανισμούς, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός στα γραφεία.

Αν, λοιπόν, είσαι ανάμεσα στους τυχερούς που εξακολουθείς να εργάζεσαι από το σπίτι σου, παρακάτω σου έχουμε 4 λάθη τα οποία καλό θα ήταν να αποφύγεις και για να είσαι πιο αποδοτικός και τελικά… πιο ευτυχισμένος!

Δουλεύεις με πιτζάμες

Η ουσία της τηλεργασίας δεν είναι να σηκώνεσαι 5 λεπτά πριν ανοίξεις τον υπολογιστή σου. Η ουσία είναι να συμπεριφέρεσαι ακριβώς σαν να ετοιμάζεσαι για το γραφείο. Εντάξει, μπορεί να μη φορέσεις πουκάμισο και γραβάτα, αλλά ένα ωραίο μπλουζάκι και ένα άνετο παντελόνι είναι ό, τι πρέπει. Σύμφωνα με έρευνες, τείνουμε να είμαστε πιο αποδοτικοί όταν είμαστε πιο… περιποιημένοι. Επίσης, κάνε την καρδιά σου πέτρα και σήκω μισή ώρα νωρίτερα. Καλό θα ήταν να πιεις το καφεδάκι σου με την ησυχία σου.

Δες τη συνέχεια στην παρακάτω gallery: