ΓΥΝΑΙΚΑ

Το εμβληματικό rock συγκρότημα όλων των εποχών επιστρέφει με δική του σειρά

Το εμβληματικό rock συγκρότημα όλων των εποχών επιστρέφει με δική του σειρά

Η μπάντα θα αναβιώσει τις ένδοξες εποχές της.

Ολοένα και περισσότερες είναι οι σειρές με κεντρικό τους θέμα γνωστές μπάντες που έγραψαν ιστορία. Ακόμη και καλλιτέχνες της pop μουσικής σκηνής μεταφέρουν στην οθόνη τα highlight της καριέρας τους και αυτό είναι κάτι που σίγουρα λατρεύει ο κόσμος.

Ακόμη ένα rock συγκρότημα θα… «ζωντανέψει» μέσα από μια νέα σειρά στους τηλεοπτικούς δέκτες κάτι που έχει ήδη ενθουσιάσει τους θαυμαστές της πιο εμβληματικής rock μπάντας όλων των εποχών.

Κεντρικό θέμα όπως αναγράφεται και στο hollywoodreporter θα είναι τα ένδοξα πρώτα χρόνια του συγκροτήματος και φυσικά αναφερόμαστε στους θρύλους των Rolling Stones. Η δεκαετία του ‘60 και έπειτα ήταν η δεκαετία που «ανέβασε» τους Rolling Stones και θα μεταφερθεί στην οθόνη κάτι φυσικά που μοιάζει πολλά υποσχόμενο.

Η αποκάλυψη αυτή ήρθε μέσα από την εκδήλωση «Disney Investor Day» στην οποία ο Διευθύνων Σύμβουλος του FX, John Landgraf μίλησε για τη δημιουργία μιας δραματικής σειράς στο τηλεοπτικό δίκτυο με πρωταγωνιστές τους θρύλους της rock μουσικής σκηνής. Αν όλα πάνε βάση σχεδίων λέγεται ότι είναι πιθανό να δούμε και δύο σεζόν.