ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Έλα μια Βόλτα... Ζω Για Σένα Summer Edition - Ο Tάκης  Ζαχαράτος στο Θέατρο Άλσος

Έλα μια Βόλτα... Ζω Για Σένα Summer Edition - Ο Tάκης  Ζαχαράτος στο Θέατρο Άλσος

20 μοναδικές παραστάσεις

Πρεμιέρα: Τετάρτη 15 Ιουλίου

«Είμαι ξαφνιασμένος με αυτό που συνέβη κι όταν μου έγινε αυτή η πρόταση από τον Όμιλο Μαροσούλη - Κοταρίδη αιφνιδιάστηκα... Δεν μπορούσα, όμως, να αντισταθώ σε αυτόν τον υπέροχο χώρο... Είναι η στιγμή να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για όσους έρθουν, είτε είναι ένας είτε δέκα. Θα είναι δύο ώρες που θα γίνουμε μια παρέα, να ξεμουδιάσουμε. Είμαστε εδώ για να διασκεδάσουμε και να το περάσουμε χέρι-χέρι αυτό το τούνελ», ήταν τα πρώτα λόγια του Τάκη Ζαχαράτου στη συνέντευξη Τύπου για τη φετινή συνεργασία του στο Άλσος.

Κι όπως ήταν επόμενο δεν μας άφησε παραπονεμένους αφού έδωσε δείγματα της υπέροχης αυτής παράστασης. Ο Τάκης Ζαχαράτος μας αιφνιδίασε ως λαϊκή τραγουδίστρια Μύριαμ Απλού, που μέσα στα υπέροχα κοστούμια της, τραγούδησε με μπρίο και κέφι, εκδηλώνοντας τον παθιασμένο της έρωτα, το όνειρο και τη φαντασίωση για το μάτσο σέξι icon Νίκο Χαρδαλιά τραγουδώντας τον Ύμνο του Χαρδαλιά!

Δίπλα του η Σοφία Σπυράτου εξήγησε ότι «όσο και αν φαίνεται παράξενο σε αυτή την παράσταση δεν είναι ο Τάκης Ζαχαράτος και τα μπαλέτο του αλλά μια μεγάλη, δυνατή ομάδα που δίνει τον καλύτερο της εαυτό μέσα σε ένα υπέροχο χώρο». Αναφέρθηκε σε όλους τους συντελεστές αλλά και στον Γιάννη Ξανθούλη, ο οποίος υπενθυμίζουμε ότι έγραψε τους στίχους στο τραγούδι – αναφορά στο Σωτήρη Τσιόδρα «Ο φίλος των 6» το οποίο ερμηνεύει συγκλονιστικά ο Τάκης Ζαχαράτος σε μουσική Γιάννη Χριστοδουλόπουλου.

Μοναδική στιγμή της συνέντευξης Τύπου ήταν η έκπληξη που ετοίμασαν οι συνεργάτες του Τάκη Ζαχαράτου για τα γενέθλιά του. Σβήνοντας τα κεράκια της πανέμορφης τούρτας που του είχαν ετοιμάσει από τα Fresh, μέσα στα γέλια και τα χειροκροτήματα έκανε μια ευχή για τον ίδιο άλλα και για τους παρευρισκόμενους: «Όσοι είμαστε μόνοι να είμαστε διπλοί του χρόνου με έρωτες... ».

Με το σύνθημα Έλα μια βόλτα… Ζω για σένα, ο Τάκης Ζαχαράτος σε 30 διαφορετικούς ρόλους και πιστές μεταμορφώσεις, 20 χορευτές, 13 υπέροχοι μουσικοί, ακροβάτες, τραγουδιστές μέσα στο μοναδικό σκηνικό του Μανώλη Παντελιδάκη, με τη σκηνοθετική ματιά του Τάκη Ζαχαράτου και της Σοφίας Σπυράτου μας προσκαλούν σε ένα θέαμα με άφθονο γέλιο, συγκίνηση, χιούμορ και κυρίως ψυχή!

Έλα μια Βόλτα -Ζω Για Σενα Summer Edition στο Θέατρο Άλσος για 20 μοναδικές παραστάσεις.

Το Θέατρο Άλσος, αγαπημένο ιστορικό και καλλιτεχνικό στέκι, στην καρδιά του πράσινου πνεύμονα της πόλης, πληροί όλα τα μέτρα προφύλαξης και άνεσης των θεατών έτσι όπως επιβάλλουν τα πρωτόκολλα ασφαλείας.

Ταυτότητα παράστασης

Σύλληψη ιδέας, κείμενα, video, μουσικές επιλογές: Τάκης Ζαχαράτος

Σκηνοθεσία: – Τάκης Ζαχαράτος – Σοφία Σπυράτου

Χορογραφίες: Σοφία Σπυράτου

Σκηνικά: Μανώλης Παντελιδάκης

Ενδυματολογική επιμέλεια: Φιλίτσα Νικολαϊδη

Σχεδιασμός φωτισμών: Χρήστος Τζιόκα

Ενορχηστρώσεις – διεύθυνση ορχήστρας: Δημήτρης Δημόπουλος

Στίχοι τραγουδιών έναρξης: Γιάννης Ξανθούλης

Μουσική: Γιάννης Χριστοδουλόπουλος

Τραγουδούν: Αντώνης Βλάχος και Κατερίνα Σούσουλα

Θέατρο ΑΛΣΟΣ: Ευελπίδων 4, Κυψέλη – Πεδίον του Άρεως

Τηλ. για πληροφορίες: 210-8227471 & 210-8831487

Ημέρες παραστάσεων: από Τετάρτη 15 Ιουλίου έως Κυριακή 19 Ιουλίου και στη συνέχεια κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

Ώρα έναρξης: 21.00

Προπώληση στη www.viva.gr και στα ταμεία του θεάτρου.