ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Θεσσαλονίκη: Ξεκινούν τα γυρίσματα της ταινίας του Μπαντέρας - Δείτε τα σκηνικά

Ταινία του Αντόνιο Μπαντέρας - Γυρίσματα στη Θεσσαλονίκη

Οι προετοιμασίες των πρώτων σκηνικών της ταινίας «The Enforcer» με πρωταγωνιστή τον Αντόνιο Μπαντέρας, στην ανατολική πλευρά της Θεσσαλονίκης.

Σήμερα το απόγευμα ξεκινούν στη Θεσσαλονίκη τα γυρίσματα της ταινίας The Enforcer, με πρωταγωνιστή τον Αντόνιο Μπαντέρας και όπως θα δείτε παρακάτω οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις.

Δύο σκηνές είναι προγραμματισμένο να γυριστούν στην ανατολική Θεσσαλονίκη, σε μια από τις οποίες -με βάση τον σχεδιασμό- θα συμμετάσχει και ο πρωταγωνιστής, ο αστέρας του Χόλιγουντ Αντόνιο Μπαντέρας, ο οποίος έφτασε στην πόλη με ιδιωτικό τζετ την περασμένη Παρασκευή.

Τα γυρίσματα της Δευτέρας αναμένεται να ξεκινήσουν λίγο μετά τις έξι το απόγευμα και θα έχουν στο επίκεντρο το σκηνικό, που κατασκευάστηκε για τον σκοπό αυτό σ' ένα μέρος των εγκαταστάσεων του Γ.Σ Ηρακλή. Για τις ανάγκες των σκηνών στο σημείο αυτό της πόλης, γήπεδα ποδοσφαίρου έπρεπε να «μεταμορφωθούν» σε γήπεδα γκολφ.

Στην περιοχή βρέθηκε η κάμερα του GR Times και κατέγραψε εικόνες δίνοντας μας μια γεύση λίγο πριν την έναρξη των γυρισμάτων.

Όπως φαίνεται από το ρεπορτάζ ο έκανε ο Στράτος Λούβαρης για το GR Times, έχει τοποθετηθεί μια μεγάλη ταμπέλα που γράφει Doddy’s Clubhouse. Στον εξωτερικό χώρο του γηπέδου, βρίσκεται το γνωστό αυτοκίνητο αμερικανικής εταιρείας ενώ εντός του σταδίου έχουν τοποθετηθεί οι απαραίτητες σημάνσεις για το γήπεδο γκολφ.

Για τις ανάγκες των γυρισμάτων σε διάφορα σημεία της Θεσσαλονίκης, αναμένεται να κλείσουν δρόμοι και θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ακόμα και σε κεντρικότατους δρόμους της πόλης.



Πηγή: GR Times

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.