ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του «Knives Out 2» στην Ελλάδα - Οι πρώτες φωτογραφίες του Ντάνιελ Κρεγκ

Ντάνιελ Κρεγκ
Ο Ντάνιελ Κρεγκ στην πρώτη ταινία Knives Out

Τα γυρίσματα του σίκουελ του Knives Out θα γίνουν σε Σπέτσες και Πόρτο Χέλι.

Ενώ όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στη Θεσσαλονίκη όπου ξεκίνησε τα γυρίσματα ο Ισπανός γόης, Αντόνιο Μπαντέρας για την ταινία The Enforcer, κάπου αλλού και συγκεκριμένα στις Σπέτσες και στη συνέχεια στο Πόρτο Χέλι, γίνονται... πραγματάκια.

Ο λόγος για μια ακόμα μεγάλη χολιγουντιανή παραγωγή, το σίκουελ της ταινίας «Στα Μαχαίρια» (Knives Out) που ξεκίνησε επίσης τα γυρίσματα με ένα all star cast να τραβάει όλα τα βλέμματα.

Από τις πρώτες φωτογραφίες που έχουν δημοσιευθεί στα social media, έχουμε την ευκαιρία να δούμε τους πρωταγωνιστές, Ντάνιελ Κρεγκ, Κέιτ Χάντσον και Κάθριν Χαν, να δέχονται τις σκηνοθετικές οδηγίες του Ράϊαν Τζόνσον κάτω από τον ελληνικό ήλιο κατά την πρώτη ημέρα γυρισμάτων.

Μάλιστα, ο σκηνοθέτης της ταινίας, ανακοίνωσε την έναρξη των γυρισμάτων με μια φωτογραφία που έχει φόντο το ελληνικό γαλάζιο, γράφοντας στη λεζάντα του: «Πρώτη ημέρα γυρισμάτων στο επόμενο μυστήριο του Benoit Blanc. Ευχαριστούμε όλους τους αγαπημένους και υπομονετικούς ανθρώπους εδώ στην Ελλάδα που μας επιτρέπουν να κάνουμε όλες αυτές τις δολοφονίες στις ήσυχες ακτές τους».

To δεύτερο Knives Οut θα κυκλοφορήσει στο Netflix το οποίο και χρηματοδοτεί την ταινία με το ποσό των 450 εκατ. δολαρίων. Η συμφωνία μάλιστα ορίζει και τρίτη ταινία Knives Οut.

Υπενθυμίζουμε ότι η αρχική ταινία έκανε μια εξαιρετική πορεία με έσοδα που άγγιξαν τα 311 εκατ. δολάρια στο παγκόσμιο box office.

Στο λαμπερό καστ του φιλμ συμμετέχουν ακόμα οι Έντουαρντ Νόρτον, Ντέιβ Μπαουτίστα, Τζανέλ Μονέ και Λέσλι Όντομ Τζ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.