ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι Offsrping έδιωξαν τον ντράμερ τους επειδή αρνήθηκε να κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό

The Offspring
Ο ντράμερ των Offspring λέει ότι δεν κρατάει κακία στο γκρουπ για την απομάκρυνσή του

Οι ντράμερ των Offspring, Pete Parada, δεν θα κάνει το εμβόλιο για τον Covid-19 για ιατρικούς λόγους.

Offspring έδιωξαν τον ντράμερ της μπάντας, Pete Parada, επειδή δεν θα κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό, κατόπιν συμβουλής του γιατρού του.

Ο Parada ο οποίος μπήκε στο γκρουπ το 2007 αποκάλυψε τα νέα με χθεσινή ανάρτησή του στο Instagram. Ο ίδιος αποδίδει την απόλυση του από το συγκρότημα στην απόφασή να «μην συμμορφωθεί με αυτό που τείνει να γίνει κανόνας στη βιομηχανία». «Αποφασίστηκε ότι δεν θα είμαι ασφαλής να βρίσκομαι στο στούντιο ή την περιοδεία. Για αυτό δεν θα με δείτε στις επερχόμενες συναυλίες», ενημερώνει τους φαν ο μουσικός.

O Parada εξήγησε ότι αποφάσισε να μην κάνει το εμβόλιο αφού πρώτα πήρε τη συμβουλή του γιατρού του λαμβάνοντας υπόψη το ιατρικό ιστορικό του και τις παρενέργειες που μπορεί να προκαλέσει το εμβόλιο.

«Κόλλησα κορονοϊό πριν από ένα χρόνο περίπου. Το πέρασα ήπια και είμαι σίγουρος ότι θα μπορέσω να το διαχειριστώ ξανά, αλλά δεν είμαι πολύ σίγουρος ότι θα μπορούσα να αντέξω ακόμα ένα σύνδρομο Γκιλαίν-Μπαρέ (σ.σ αυτοάνοσο νευρολογικό νόσημα) που έχω από παιδί και μπορεί να γίνει χειρότερο όσο μεγαλώνω» εξηγεί. «Δυστυχώς για εμένα (και την οικογένειά μου) το ρίσκο υπερτερεί κατά πολύ των οφελών (σ.σ του εμβολίου)».

Οι Offspring δεν έχουν ακόμα ανακοινώσει επίσημα την απόλυση του ντράμερ τους ενώ ο ίδιος ανέφερε στην ανάρτησή του πως δεν κρατάει κακία στα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος. «Δεν έχω αρνητικά συναισθήματα απέναντι στην μπάντα. Κάνουν αυτό που πιστεύουν ότι είναι καλύτερο για αυτούς, και το ίδιο κάνω κι εγώ» έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο ντράμερ σημειώνει επίσης ότι ήθελε να μοιραστεί την ιστορία του «έτσι ώστε οποιοσδήποτε άλλος που βιώνει την αγωνία και την απομόνωση να ξέρει ότι δεν είναι εντελώς μόνος». Επίσης μεταξύ άλλων λέει ότι γνωρίζει πως «αυτή δεν είναι μια εύκολη συζήτηση αλλά όλες οι φωνές αξίζει να ακουστούν».

Το συγκρότημα κυκλοφόρησε το νέο, 10ο άλμπουμ τους Let the Bad Times Roll, και το πρώτο ολοκληρωμένο μετά από εννιά χρόνια, τον περασμένο Απρίλιο. Επίσης, αυτό τον μήνα θα ξεκινήσουν την περιοδεία τους στις ΗΠΑ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.